Ну а в мене плов,такий справжій із зірою і лавашем. Фокаччу ви бачили,бо її вже нема,її їдять,коли вона тепла,вона тоді хрумтить файно, а як помакати в соус,то воообше...Приготуйте не пошкодуєте. Салат з капусти і фенхелю.І здається все.А!!!!ну і обов"язковий житній домашній хлібчик.Казка!!!!!!! ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- Так і є насправді смачна та фокачча.Мені більше за піццу подобається. ---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- І взагалі Італійська кухня останнім часом мені до душі.
це супер, адже італьянська кухня сама здоровша! Не дарма Джеймі Олівер дуже любить італьянські страви
В отпуск пошел, поэтому сегодня я дежурный по камбузу. Состряпал суп да с потрошками, туда картошка, лук, морковка, спаржевая фасоль, перец болгарский, кабачок, помидор. На второе печень по строгановски. Компот. Арбуз. И себя не обидел. Пиво , тюлька свежепосоленная и кровяная колбаска
І я такого не їм,точніше наша сім"я також. А в нас нині;кукурузка варена,плов овочевий,той шо на лаваші,котлетки із такого свіжесенького м"яска,салат овочевий,мусака баклажанова і компот з ожини і яблук.
А чим ва пл"яцок не догодив?????Хоч мені більше подобається пиріг... А як оті пляцки на весіллі виставляють,то мабуть з охотою їсте ні? Не задумуєтесь над назвоюА на весіллях їх називають -кльошами... ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ---------- Клас!!!А самі коптите????
Коли ви втигаєте то все їсти? Готуєш, готуєш....це ж треба постійно щось жувати,щоб встигати поїдати до наступного твого готування
Та то не багато,я ж маленькими банячками, а не баняцюрами,тай на 2 сім"ї.......2 дорослих мужика,зараз до нас ше мама на обід приходе,тай я з малим,то так здається,чоловікові обід запакувати на наступний день,тай так. Ну але ж ви теж готуєте,хіба ні????? ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- А спробуй не зготуй????Будуть,як курчата за квочкою лазяти: а ,шо попоїсти?????
Готуємо, але трохи меньше. У нас в основному на вечерю готується щось серйозне коли тато з роботи повертається. А весь день ми так....перекусюємо, одні ж бо жінки
фАЙНО ВАМ. Я в основному готую плотненький обід. Сніданок,якась кашка,потім гульки, а обід вже шось серйозне,щоб і на наступний день залишалось, а вечеря з чого прийдеться,якийсь налисник,чи млинець,чи картопляне пюре з салаткою. То так здається шо я багато готую, я просто не лінуюсь дешо фоткати....Тай так виглядає
Ніколи такого й не пила. У мене не дуже й пють кисіль. А щоб себе побалувати, то готові з пачечки робила. Але то, я так розумію, зовсім не те, що справжній.
В пачках суцільна хімія і барвники.А справжній то клас! Колись бабця робила "подвійний кисіль".Варився густий молочний і густий фркутовий.На тарілку з одного боку виливається молочниі, а на другу фруктовий. Береш такі тарілочку і їси спочатку один , потім другий