Хондочка дивись вище, я в ютубі знайшла те саме... ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- Пригощала своїх гостей цукіні смаженим в клярі з мінералки,бульбою з шпинатом і кропом,салатка свіжа з капусти огірків зелені, цибулі,кексами англійськими і фаршированими помідорками чері в соєвому соусі, і винцем білим закарпатським....а дітискам ше морозиво з бананами і шоколадом.
Мама ще смажить в клярі цибулю порізану кільцями, помідори,кабачки...ще якісь овочі.Коли приходять неждані гості з пивом Цибуля взагалі класно виходить ..ще й красиво
а він з яким побуджень то каже? Егоїстичних чи альтруістичних? Треба подумати. Я б йшла, чому ні. Я вас кавою пригощу, будете? Сама варила, це вам не шо лібо как. Муж зацінив мою каву. і морозиво до кави. Соус чорничний я також сама робила. Все було п’яне і вершки, і соус. Все з Алкоголем.
Усе дуже просто. Дві столові ложки кави на півтора склянки води. Залити в жезву, поставити на маленький газ і довести до кипіння, але не дати сильно кипіти. Закипіло легенько. Виключити газ і дати постояти. Кава осяде. Налити в філіжанку а зверху наплюти багато файних збитих вершків з додаванням розтопленого шоколаду і кавового лікеру Калуа. Можна лікер влити безпосередньо до кави, а зверху прикрасити збитими вершками, білими.
о, до цього місця - це і "мій" рецепт, ще мож (додати кка зернят солі) , а отой лікер - то просто ужасть - губи злипаються
Якщо його пити прямо з пляшки, то так. Тому я його використовую в медичних цілях, не говорю про Бейліз а про звичайний кавовий. Ніц мені ся ше не злипло, бо використовую прафільно. ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Мона. Се так моряки роблять завжди.
Налисники з сиром і родзинками на сніданок,ну і кава,але "попроще" вашого - простий цикорій з вершачками і корицею..... Шо на обід не придумала...Маю ше шпинат, бизилік,цукіні,кабачки і синій,може мусаку зроблю,може тарт,не знаю...
Борщ,перець фарширований, піца,компот, пиріг з грушами..ожина натюрель. Але ще й кінь не валявся,одні плани )
Ну,як,плани реалізувала???? ---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- Бо я печу крила в соєво-томатному соусі і фокаччу з печеними овочами і базиліком ....і салатку дороблю і все.Ше маю кекс ,най сидят і їдят,шо є. ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- Угу!І ше на маслі і до тіста додала баааагато сухого маку,смакота ше та, і рому долити не забула.
Аякже ! От тільки перець на завтра залишила,бо в нас тато такий вредний,йому треба щоб було тільки свіже і ніякого вчорашнього. Зараз пиріг допікається.не знаю, що з нього вийде ..сама придумала
пустий таріль хіба Дуже файний розрізик. Ром, це те що тре для пухкості і сухості. Я також люблю додати.