Ну це вже воообше!!!!! Я такого не їм, а літом взагалі треба більше овочів гризти Але як ви таке любите,то нехай,у кожного свої смаки...
Как раз у хвостов почти нет запаха, но все таки желательно перед готовкой замочить в воде на полчаса. А такой суп в ресторане стоит дорого ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- рецепт в студию
Зараз дороблю,заодно і фотку покажу ---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ---------- 5 шт баклажанів запекти в духовці 3-4 помідорки 1 цибулина часник (кількість за бажанням ) олія сіль,перець зелень (за бажанням яку і скільки ) Як вистигнуть баклажани, зняти з них шкірочку , посікти ножем. З ошпарених помідорів зняти шкірку і теж посікти ножем + цибуля,часник.За смаком додати сіль,перець чорний, олію,зелень. Можна перекрутити через м"ясорубку або подрібнити блендером.....але ножем смачніше Ще можна і солодкий перець 3-4 шт запекти і теж додати до ікри,але ми так не робимо. Потім взяти окраєць хліба , намастити вершковим маслом, а зверху ікрою...ммм..смакота ! Смачного
Кляс! А в мене нині кекс з ожиною,м"яско в сметані,і шпарагівка з цукіні,шпинатом,морквою і базиліком...Смакота!!!
Смакота! А моя ожина тільки зав’язалась але ще не достигла. А малина вже усьо! На осінь планую другий урожай збирати. А кекс на сметані? ---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- Сонечко, дискова збивалка тільки для тіста або масляного крему. На цвібак таки треба ту круглу тріпачку, як каже моя бабця. Baloon wisk по заграманичному. ---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ---------- Та то японці. Вони такі віщі витворяють з тими морськими гадами і ТАКЕ їдять, шо УЗЯСТЬ! Не для чутливих українців. ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ---------- Чому? це великий делікатес, так само як бичачі яйця або флячки. Люди тут спеціально їдуть шукати де можна знайти хвіст щоб з нього зробити суп або раґу.
файний...а я тепер тільки дивлюся, бо в мене скоро з тої випічки замість одного місця кекс буде ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- а цікаво як би японці на свинячі п"ятачки реагували? чи на кров"янку?)))
В моєму бошівському профікубіксі нормальної тріпачки нема, а той дурнуватий диск виробники пропонують використовувати і для кремів, і для рідкого тіста, а для збивання білків - в першу чергу, навіть на сайті своєму відео виклали. І він ті білки якось з бідою збиває, але як тільки починаєш докидати жовтки - піна наполовину осідає. Ніби можна дозамовити сумісний вінчик, але я ніяк до бошівського сервісу не доберуся, а більше того прибамбаса ніде не дістанеш, навіть в інтернет-магазинах нема. А так машинка непогана: і кубиками овочі нарубає, і пюре протре, і універсальним ножем посіче, що хочеш. Сьогодні мені на сирник два кілограми сиру перетовкла за пару хвилин. Попередня модель мала нормальний здоровенний вінчик з орбітальним рухом, але за десять років вже "підустала".
дуже позитивно. Вони таке дуже споживають. У них взагалі безвідходне виробництво. Їдять УСЬО зі свині! Можете подивитись в ю-тубі їхні кулінарні шоу. Не для слабонєрвних! Тут він живого осьминожка розрізає. http://www.youtube.com/watch?v=lDdVQ5YL7UQ&feature=related з задоволенням поїдають і подають. Замало повітря вбиває.
Ааааааа! Подзвонила мені тільки що кума, стою я з нею розмовляю, поруч стигне мій сирник, який мені завтра на роботу нести, аж раптом приганяється моє чудо, хапає ножа і так щедро перерізає пляцок під кутом 45 градусів... Я навіть не встигла нічого сказати. Нє, ну я дозволила своїм краї пообрізати, але щоб аж так!
А я маю пропозицію; працювати в невеличкій кондитерькій,не знаю,чи йти,чи ні??? Чоловік каже не йти.....Я не знаю! ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- Нині в мене така файнюча горохова зупка, і макаронки по-флотськи,ше вчорашній кекс(їмо поцуцуть)...... Дівоньки,хто знає,як робити омлет,такий високий,м"якенький,як в садках колись давали. Я на сніданок пробувала...сідає
у садках до омлету додають трохи борошна, а же замість молока можна додати сметану.Буде пухкий,пухкий. перевірено
Олю, можна попробувати....але спершу Вам тре прорахувати чи вигідніше буде, як дома.... вибір за Вами
в нас в садочку омлет запікають, а не смажать А я деколи роблю ось такий солодкий омлет: яйця - 2 шт цукор - 1 ст л мука - 1 скл (можна і менше) молоко - 125 мл ізюм кориця Змішати яйця з цукром, молоком, мукою, коли низ омлета підсмажиться, посипати ізюмом і корицею, перевернути. Посипати пудрою ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- таке враження, що вони їдять взагалі УСЬО, не тільки зі свині
Так.В садочках омлети не смажать,а готують їх в духовці. А в нас сьогодні були вареники з картоплею. ---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- Дякуємо красно!Але ця зсилка тільки для ізбраних ) Для тих,хто зареєстирований на АднАклАснІках
Блін!!!! ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ---------- Тутайка знайшла: http://www.youtube.com/watch?v=WhfEGKc7PLQ ---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- Кляс!!!!!!!!!!!!
а я не можу побачити не зареєстрована там.... ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- О! чудо! можу....тут)