А я с севера всегда палтуса копченого привожу. Он там такой жирный, аж капает, вкус обалденный. А то что у нас в магазинах - палтус, а недоражумение, сухой, жесткий. При этом стоит дороже, чем в Мурманске. А хорошо приготовленный жареный палтус - вообще любимое моё блюдо. Мммм!
Мені дуже сподобався такий на тему грецького: помідори, огірки, перець, маринована цибуля, сир кубиками (голандський або фета, або який буде), багато кропу, підсмажені печериці пластинками, 1-2 зубчики часнику, заправити олією і лимонним соком. Якщо не секрет, майонезу не їсте, бо не шкідливий, чи тому, що просто не подобається? Я недавно випробувала рецепт домашнього майонезу без яєць (може, тут вже і був рецепт, 1 частина молока і 2 частини олії, гірчиця, сіль-цукор - все кімнатної температури,закинути в блендер і збити, в якийсь момент маса стане однорідною і загусне) - трохи специфічний, бо ще треба пристрілятися з додаванням солі і гірчиці, на смак нагадує суміш сметани і майонезу, для салатів може бути. А, ще забула - як почне гуснути, влити оцет або лимонний сік - може, можна було і відразу, але я щось не ризикнула.
Это не гибрид, это дальневосточная кефаль, которую развели в Азовском море, сейчас это основная промысловая рыба после тюльки в Азове. В Азове он просто крупнее чем на Дальнем Востоке, до 12 кг. А разводить его начали в 50-е годы
А голова у неї лускою вкрита дуже незручно чистити.До нас її привозять з Керчі або Бердянська (може й ще звідкись).Кісток майже немає.Люблю цю рибку.
Бывает запах, ведь он питается органическими остатками на дне моря ---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- А как вы отделите картошку? Я предпочитаю все таки сначало отварить мелочь, хребет, головы, процедить бульон и тогда положить картошку и рыбу для еды, предпочитаю судак или из лососевых. И люблю добавить помидоры
А я ухи не люблю тому як тато привіз кілька карасиків з своєї риболовлі то я їх просто посмажила на ґрилю. Були смачнющі. А я он вчора з дуру на фермі назбирала 3кг порічок і заплатила за них $50. А тепер думаю що б таке з ними зробити. Золоті червоні порічки! А ще мені дуже агрусу хотілось, але вже на золотий аґрус грошей не вистарчило Думаю зроблю порічкову пані, а з решти компот або желе.
Ну так я пока мелочь упустил из виду как то. Вчера как раз готовил уху, вот и описал процесс, а головы муксуна крупные, их в лёгкую отделить от картошки. А для мелочи у меня есть сетка. Извиняюсь, прилетел вертолёт.
Як почитаю складники,в рот не лізе,тай для літа зажирний. ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- І я ухи не люблю.... Нині тушкую в духовці телятинку з морквою в сметані(домашній) ше буде італ. паста,капутяний салат і ше кусочок штруделя залишився...... Буду робити ще відбивні з "цвітної" капусти.
Всё летака свалил. И я в домашних условиях не люблю, но думаю хорошая уха понравилась бы Вам. Сегодня тушим оленину с картошкой. Положили в котелок и тушим уже часов 6. Сейчас садимся кушать.
Бычок тоже чем-то таким питается, однако, с речной (прудовой) рыбой не сравнить. По крайней мере, азовского песчаника. Я знаю, что все подряд ест. Рассказывали - даже пятна мазута в порту малек выедает Но в Крыму - самая беззапаховая рыба. Осетрину не видела уже лет 10. Он, если крупный, довольно жирный. "Мясо" достаточно плотное и нежное. Вот из крупного, килограмм 8-ми, вспомнила, вкусно балык делают и коптят.
Шось народ слабо готує,кидайте фотки,чи що??????? Описуйте літні страви,що ви готуєте з кабачків баклажанів і т.д. Я от на своє ДН приготувала мусаку,така смакота, і корисна і красива..... Шо можна зробити з капусти крім голубців і салатів?
Попробуйте добавить вот такое: Только остоЁжненько. Прямо в тарелку. В кастрюлю можно, но буквально на кончике ножа и "под занавес". Сама варю из красной рыбы. Добавляю обязательно болгарский, помидоры, аджику. Сначала колдую бульон (картошки немного или совсем без нее и добавлять вместе с "основной" рыбой), потом добавляю рыбу и на маленьком огне буквально 15 минут. Специи - лучше вместе с рыбой. Семена укропа - обязательно, только, опять же, не переборщить. С помидорами тоже не все так просто. Хорошие осенние, дозревшие на грядках "последыши" неплохо заморозить, тем более они маленькие. У кого такого нет, хвалят итальянские "в собственном соку". Если брать обычные, особенно зимние, то лучше вообще не брать На салат - нормально. А вот в горячих блюдах - караул.
Берете маленькі головки, рубаєте на 8 частин, відрізаєте качан, але так, щоб сегменти купки трималися, і підварюєте в окропі декілька хвилин. Далі вмочуєте в кляр і смажите до золотистого кольору. Дуже смакує зі сметаною чи майонезом з часником і кропом. До речі, та молочно-олійна пародія на майонез на смак не жирна, або в крайньому випадку можна дати ложку майонезу на склянку нежирної сметани.
Млинці з кабаків Кабачки натерти на тертку, добавити яйця, спеції, сіль, муку, перемішати, смажити на олії, подавати зі сметаною. Я ще люблю в сметану нарізати дрібно зелень (кріп, петрушку, можна ще добавити часник). Більше детально тут: rivok.net/?p=724
Готувала сьогодні Аджапсандал баклажан, помідор, картоплю,болгарський перець,цибуля,часник. Це все тушкувати. Додати лаврового листа, кінзи, зелені, базиліку, солі і перцю. Смакота. І легка на шлунок страва. Правда гостра в мене вийшла
Нічого...рано наварила рисової каші, й досі стоїть(ніхто не їсть) картоплюємо цілий день.Нічого не хочу,правда ше на обід зробила відбивних з цвітної капусти.... Не люблю готувати коли паскудно на душі....Вчора стушкувала 2 кг. телятини(чоловік притарабанив) от і стоїть в холодильнику,мені не йде, я краще капустки....і ковбаски.