А цього не забагато?????Я б ще окремо цілу полуницю заморозила,бо як на мене того пюре є забагато,з нього взимку добре суфле вийде,але й цілої полуниці б не завадило...
Це навіть мало, більше того, я через день пішов ще купив відро, теж таким способом заморозив )) Коли настає зима, я розморожую один-два стаканчики і вранці до йогурту добавляємо, виходить повна смакота. Або можно взагалі зі сметаною ) Так само морозимо чорницю та малину, а от вишні цілими, виймаємо кісточку зі слив, а спаржу відварюємо трішки і морозимо теж )
Хочу поділитися, як я робила долму з виноградного листя. Консервоване виноградне листя - 20 Свинина - 600 г Рис - 1 чашка Лимонний сік - 1 ст. л. Кунжут - 1 ст. л. Томат - 2 ст. л. Часник - 2 з. Цибуля одна Зелень Йогурт звичайний (або кефір) - 1 склянка Сіль Перець чорний Імбир Базілік Мускат Зробити фарш із м'яса. Зварити рис до напівготовності. Додати порізану зелень, спеції, сіль, 1 з. часнику. Премішати і загорнути у виноградне листя. Готувати, як голубці. Додавши цибулю і томат. Подавати із підсмаженим кунжутом та соусом. Соус: змішати йогурт з лимонним соком та часником, пропущеним через часничницю.
то типу тих десертів, які ти нам колись показувала - з желатином або галареткою. Я роблю без рецепта: добре перемелюю сир, даю цукор, можна ванільку, порізані фрукти-ягоди, сік з желатином або можна галаретку. На дно форми бісквіт (для лінивих можна викласти печенько), зверху сирну масу - і в холодильник. Зверху теж можна викласти фрукти і залити їх галареткою Може дівчата доповнять якимось секретиками, бо я роблю так, на хлопський розум
О.та в мене була така мислЯ щось подібне зробити.Ще в роздум"х,чи поеткин рецепт спробувати чи десерт зробити....в мене ще й червоа смородинка є
Ось, зробила,так мені він смакує,особливо з чорницями і полуницями,смакото ше та!!!!Спробуйте колисьПоміж коржів виклала чорничку... П.С. Як будете пекти коржі обов"язково давайте пергамент,бо тісто настільки ніжне,крихке,дуже ніжне... "Сирник варений" ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- В розрізі покажу завтра,бо має постояти нічку.... ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- І ,що зробила?В принципі з сиру можна і чізкейк зробити(без випічки)...смачно теж,але я люблю більше печені сирники,або суфле...
Я його пекла вже кілька разів. Один раз з крухими коржами, а другий з сметанними. З сметанними мені більше сподобався. Хоча обидва варіанти чудові. Крем дуже вдалий. Совісті не маєте. У нас чорниць нема, одна голубіка
Не знаю,що таке голубіка,а чорниця,це шось... Ось він шматочок тортика,але добрий ---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- Ну,хоть шось в нас є,чого у вас немає:gamer:
Голубиця подібна на чорницю, тільки дуже груба і росте високо на кущах. Не знаю, що Марусі не подобається, але я тої голубиці сама би з"їла кошичок нараз, але боюся не дістати алергії і потім навіть не мати права доторкнутися до неї. Бо дуже вона мені полюбилася тут.
А я люблю робити собі домашні сирні йогурти. Сир з сметаною, цукром і ягодами просто змішую у блендері. Ні в одному магазині такого нема
Це не чорниця. Я також можу їсти голубицю, особливо свіжо-зібрану, але це не чорниця. Смак не той, запах не той і енергетична цінність не та. Чорниці ростуть в горах, а голубіка більше на рівнинах. А ще хочу ґоґодзи, такі файні з Білоруських боліт. Тут також ґоґодзи не ростуть, зате журавини багато в нашому штаті особливо.
- эка бруснику зашифровали! А для морошки есть название? По опыту, люди, которые привыкли к морошке, крайне тяжело переносят её отсутствие (может, в ней какие хитрые вещества содержатся?) - в московских скандинавских (финских, шведских) магазинах джемы из морошки метут как пылесосом, цены в два раза выше, чем на любую другую ягоду.
Красиво, но не эффективно. Берём полуныцю или клубнику. В крайнем случае, сойдут и трускавки. Заполняем 3-х литровую банку ягодами. Сверху сыпим стакан сахара или цукру. Заливаем водкой до краёв. Можно использовать горилку. Ставим в тень. Через 14 дней или два тыждня через марлю процеживаем обратно в те самые водочные бутылки. Смачного! П.С. Можно использовать землянику, ежевику, абрикосы, всякие сливы. Любые ягоды-фрукты, короче. ---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- ХОЧУ!!!!!! Сутки в поезде выдержит?