забув, буває )) тут http://rivok.net/?p=546 це справжній рецепт з ведичної кулінарії, а там вміють готувати рис. Тим більше я спеціально взяв не довгий рис, а круглий. ---------- Додано в 07:36 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ---------- До речі, вчора робив домашнє морозиво
в мене нині піца по новому рецепту - тісто з додаванням меду , салат з капусти, огірком та оливовою олією
Доречі я лишень так і готую рис, правда без овочів бо мої не їдять, мусить бути окремо. А я люблю з овочами! ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ---------- має швидше пектись, бо мід як солод дає іншу хімічну реакцію. Я також люблю додавати мід до хліба, коли печу, замість цукру. Особливо з темної муки.
А я напекла Михових кабачкових млинців http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=45758 Завтра буде рулет Клубничная сказка
Аліас, напиши в мене нині піца з медом, така вийшла як на дровах і салат з капусти ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- точно!!! дуже швидко і тісто таке смачне і хрустке трошки, супер!
...і симпатиший.. В мене піцца,не встигла сфоткати, як налетіли... Полуниця терта із сметаною, і поки все,думаю на сьогодні досить.Мама відпочиває.
Сьогодні на сніданок: Кефірні оладки з ріпаковим медом і полуницями.Смакота!!! Якщо потрібен буде рецепт,хто не знає,як готувати кефірні оладки,скажіть,поділюсь з охотою. ---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- Народ,хто знає,як пекти бездріжджовий хліб?????
Хочу розказати як я маринувала м'ясо. М'ясо - 600 г Цибуля - 1 Оцет - 2 ст. л. Зелень - 1 п. Лимонний сік - 1 ст. л. Зерна гранату - 1 ст. л. Сіль, спеції для шашлику, або плову. Мясо вимити, покласти у кастрюлю, залити оцетом, лимонним соком, посолити, посипати спеціями. Додати зерна гранату, нарізану зелень, цибулю кільцями. Поставити на ніч у холодильник. Обсмажити у жирі.
Я ще ніколи не добавляв мускатний горіх в випічку, тільки в соуси, я купую мускат цільний, в горіхах, тому знаю що таке передати цієї спеції в страві