Я не плутаю, просто кажу, шо підсмажена на олії, це не є вже так і погано. Тим більше, шо ніхто її не підсмажує до коричневого кольору... ---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- І ізюму можна додати і кураги
Ну профіль правильний єврейський, то точно ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- Я додаю родзинки і горіхи, і ще корінь селери. Заправляю йоґуртом. Смакує мені більше ніж з майонезом і сметаною. ---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- Справа не в цвіту, а в тому що єнтат прадукт краще варьоний, ібо так кажуть мудрі медики. Я люблю моркву тушковану, але не смажену, або як тут назвала Іна Ґартен - соте.
Мої батончики з кунжутним насіннячком(магаз.хліба не купуємо,їмо своє) Рецепт давала,ну дуже вже вони смачні,спробуйте? Як не найдете рецепт напишу щераз.
Устроил себе выходной, жена поплелась на работу и за этот подвиг потребовала от меня окрошку. Пошел на рынок, это дело я полюбляю, значительно интереснее, чем сходить в супермаркет. Купил картошку старую и молодую на завтрак, огурцы, кусок телятины и зелень. Пообщался с народом, все ругают Януковича. Зашел в рыбный ряд, несмотря на запрет, торгуют азовской рыбой, купил к пиву пузанка. Да еще для любимой клубнику, говорят что в этом году клубника не сладкая, и ниже 25 грн не опустится
Так точно. Вхід на ферму, де ростуть трускавки/полуниця безкоштовний, а тоді ідеш, збираєш скільки хочеш і платиш за назбираний товар. Се якщо правдиві, свіжі і сезонні. А «тепличні» у нас круглорічно можна купити.
Вчора думаю: всі на форумівці, а я вдома... От і зробила собі для розради десертики, одразу два згамала:
А китайська по чому? У нас харківська в Сільпо по 18 грн.Нормальна наче,тільки якось швидко розварюється
Значить вона уже мала термообробку, якщо можна так сказати. У нас тут також в основному російська і українська гречка, будь-яка з них розварюється на ґвазю. Єдиний вихід - пекти в духовці! Ще треба спробувати Канадську, цікаво яка вона? Зауважила що у в магазинах більше сирої гречки, тобто зеленої. Можна самому підсушити на пательні а потім зварити.
У нас теж по 18 грн. Тільки її їсти насправді, не можна. Негреблися, а тепер не можуть продати. Вона ж кормова.
В Польщі без шуму і розголосу підняли гречку з 15 до 40 грн. за кг . На днях знайшла за 30 грн в дешевому супермаркеті. Все важче знайти пачку кілограмову Переважно тільки упаковки по з 4 пакетиками по 100 г, в яких йой як не люблю готувати.. Рис так само - тільки в пакетиках. За нормальним у великі супермаркети треба їхати..
Знайшов, перевірив, рекомендую чудовий рецепт приготування рису, в даному випадку із зеленим горошком