Знову зробила шоколодно-банановий торт,тільки спочатку виклала ананаси. а потім банани.До печива додала коньяк і трохи ананасового сиропчику..Зробила подвійну порцію.
а що у вас вже продають? Треба буде свого коханого вислати на ферму, може у них вже є. Правда ціна напевне кусюча. Може то посіяти під хатою? кажуть що та собака дуже розростається... зате компот з неї суперовий і поживний!
Але зловживати не радять...містить якусь кислоту,толком не знаю,треба гугля спитатись... А в нас на сніданок-гречка і омлети з різною зелепушкою і тости з сиром....
А у нас з нього нічого не готують,тільки росіяни "пироги пекут".Колись ріс на дачі,то сусіди (росіяни)користувались. Розростається,але не так,щоб ради йому не дати. Сьогодні вихідний від кухні!ще є зелений борщ,котлети фаршированіомлетом,рисова каша,м"ясо тушене (перед цим мариноване в якомусь цікавому маринаді),каша рисова і торт .
та продають але сильно не позловживаєш - ціна, як за кіло свинини а взагалі-то, я хотіла сливовий пиріг робити, але ті десь поділись листя містить велику к-кть щавелевої кислоти, зате коріння використовується в китайській медицині досі. не знаю, за яким рецептом його моя баба пекли, - я робила по Дарії Цвек - ложку можна проковтнути
Только щас дошло, что это за зверь. У нас называют ревень. Я в детстве любил нарвать его на огороде, почистить и с сахаром съесть. И пирог с ревенем люблю. Все, бросаю работу поехал домой, окрошку есть, первую в этом году. А еще жена вчера сделала что то вроде ленивых голубцов, в форму укладываются слями листья молодой капусты и фарш с рисом. Потом в духовке запекается
Печеться пиріг з ревенем,то ше та смакота,обожнюю цей кисло-солодкий пляцок,як писала Солоха можна себе за дупцю вкусити... Потім сфоткаю і ви подивитесь. А ше нині курячий бульйон з дом курки і бааагато кропу,салат з фетоліною і все, а завтра певне буде плов на тому ж бульйончику. Дівчата, а дайте якийсь файний перепис,шо можна з шпинату зробити,до макаронів,крім,як тушкувати його в сметані??????? ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ---------- Оль,ну його треба спочатку на кубики порізати присипати цукром і залишити шоб відійшов сік десь на 40 хв,тоді через сито відцідити і все.Потім напишу свій рецепт...
Я такий колись робила, дуже люблю його. А я роблю звичайний 200 грам бішкопт і викладаю зверха румбамбар. Мням! Мій муж любить бішкопт. ---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- А я кладу сирий, як є, тілько на кавальчики покраю. ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ---------- Ну во! А в нас доречі свинина канадська, ну то їй не дивно що дорога - заграманична.
Пляцок таки передумала пекти сьогодні, бо є ще солодке, яке з весілля дали, то просто зварила компоту. А на вечерю нині спагетті і соус зі шпинатом і курячим філе, і салат з редиски
цибулю, нарізану соломкою, птдтушкувати до золотистого кольору, додати шпинату, потушкувати; сіль, перець; поітм змішати з кисло-молочним сиром і макарогами (типу макарони "по-флотськи", тільки не по-флотськи))) я теж маю шпинат, але буду з ним робити слойонки. начинка така: цибульку засмажити, додати шпинату, стушкувати. потім змішати з бринзою, все це змішати збитим до однорідності яйцем і викладати на квадратики тіста, які складати трикутниками. випікати 20-25хв при 240С. з пивом дуже смачно. або просто з сметанкою )) а-а-а - "панське тісто": багато яєць бере а мені щодня доводиться проїжджати повз той комбінат, де поросят привозять на переробку... і коли я бачу ті фури з поросятами, то маю сильне бажання стати вегетаріанцем. але, гени не дозволяють як каже моя доня "Give me my bekon!"
Ну мій чоловік може в пана ся трохи бавить але я не дуже багато беру, тільки шість на малу тортівницю. ---------- Додано в 04:58 ---------- Попередній допис був написаний в 04:56 ---------- а я його і просто в пиріг завиваю, використовую листкове або напів-французьке тісто. Смакота! Тільки он листкове тісто масло любить.