Або залити його на печену круху (пісочне тісто) основу і зробити або кошички або тарт. А зверху прикрасити збитими вершками і цедрою лайма. :dancer: Як кажуть американці - to die for!
Рецептики завжди потрібні. А давайте їх писати за замовчуванням! У нас сьогодні заварні блини і ледачі пельмені
Розкачуєш тісто .поверх намазуєш фарш ,скртити рулетиком.порізати на маленькі кавалочки .Можна варити.а можна на пару або тушити на овочевій подушці з сметаною.Я зварила..нічого так,нормально..фарш не випадає А,у рулетику треба защипнути шов,щоб не розкрутилися.
Щось я вдарилась в готування,треба терміново заміж виходити Сьогодні спекла батону(як пух!)і запечені м"ясні кошички з грибамиі в сметанному соусі з картопляним пюре
М"ясний фарш як на котлети(у мене залишилось вчора від лінивих пельменів,тільки додала булку замочену в молоці) зробити кульку і сформувати ...ну як шляпка печериці середнього розміру викласти на деко.Тим часом підсмажити любі гриби з цибулькою.В кожну "шляпку"покласти по чайній ложці начинки і поставит в духовку. Сметанний соус....підсмажити цибульку ,додати ложку муки,добре вимішати ,залити сметаною і дати прокипіти.Поперчити,посолити.Залити кошички і запікати до золотистості. Як варіант можна до кожного кошика зверху покласти нарертий сир і змастити майонезом.
в мене нині салат з помідорами (різнокольоровими), з бринзою, оливковою олією та сік лимона ...і піца, фото потім загружу, бо шось лінь мені ))
А в мене товчені відбивні курячі( і нашо я їх їла,зараз фігесенько)..... і бульба по-селянськи з часником ну і салат свіжий з капусти огірочків з любистком,хто не куштував любисток,спробуйте!Бомба!
Вчора ввечері зробила шоколадно-банановий торт..без випічки.Про смак нічого ще не можу сказати,бо ще не їли.
А 'Un.Known,щось покаже нам, може розкаже,ну так цікаво,що в Празі гамцяють Оль ???????? ---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ---------- А я тірамісу забацала на домашніх яйцях,крем - "ульот",головне доооовго збивати жовтки з цукром і капку в крем рому,смакота,але най полеже в холодильнику,потім покажу..... ---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- Савоярдів не мала,спекла бісквітик і його порізала,і в кавусю..
Так як сім’я в нас українська, їмо ми переважно звичайні українські страви. Окрім вареників - то вважаю за геройство. ) З чеської кухні споживаємо печений карчик із шпинатом і картопляним кнедликом, курча на паприці. Інколи печу колінко з хріном. Це мабуть і все.
В нас була на обід картопля-фрі, салат із лосося та авокадо (!!!!!!! ), "хробачки" з курячого філе та свіжий сік з апельсинів і грейпфрута. Зараз буде на десерт тортик з вишнями (куплений, але файний).
Сьогодні на вечерю зробила пюрешку,рибні котлети,салат з редискою і сиром,салат з капустою....оце апетитно повикладала собі на тарілку,зібралась вечеряти....прийшов брат,забрав і сказав щоб я після 18.00не їла...бо треба фігуру пильнувати.....ото сиджу...йогурт п"ю