Я готую,так само ,як на тому першому сайті deva,але обов"язково додаю до картоплі мелений білий і чорний перчик,так смачніше,взагалі і до вареників також додаю (до начинки)
я теж в шоці фірма, де я працюю експортує сир між іншим на Україну і з одної сторони я повинна радіти, що дорожче продамо, бо більше заробим, але з другої не можу...там мама, брат, бабця...аж серце стискається, бо розумію, що важкувато їм буде той сир купувати...а від мене нічого у цій ситуації не залежить... ось так і живу між молотом і кувалдою П.С. Але в Росію ще дорожче сир продається, бо в них більші вимагання що до документів, сертифікатів і різних там ветеринарних довідок і лабораторних аналізів. Сир продаєм такий самий, але всі ці довідки коштують гроші Щось я наофтопила багато... Завтра збираємось на гриби, хтось якийсь цікавий рецепт підскаже крім підливки?
ну то добре, бо я вже почала переживати як я так швидко встигну ті гриби з лісу засушити Маємо спеціальну сушилку, але то і так мінімум 1,5 доби треба, щоб гриби висохли..
А я сьогодні забацала смачнющий кекс в хлібопічці. І Лапшу домашню на курячому домашньому бульйоні!!! А кексик такий вийшов:
Та повернулись, повернулись 2 кошики грибів + кульок підпеньків. Поки то всьо почистили, помили, підпеньки зварили, а потім в банки, а решту порізали щоб сушилась, бо вже сили не було щось з них робити
А я ввечері страшно захтів піцци... Пішов в "Барвінок"...за основами (бо я сам роблю)...а там нема...зїли,зволочі.... Я сі взлостив,прийшов до хати,намастив си хліба смальцьом і мав тото в ...е-е-е..носі. О... Та й всьо....
Есть творог домашний, говорю жене может чего спечешь, вспомнили сырник с маком, который ели в цукерне львовской, нашел рецепт, может кто то другое предложит, рецепт http://www.cookingclub.ru/recipes/list/9462/0
Даю! Все геніально просто! 1 ст. ложка сухих дріжджів (можна замінити 20гр свіжих) 3 склянки борошна 2-3 ст. ложки оливкової олії (можна замінити іншою без запаху) 1 скл теплої води (води може піти менше або більше в залежності від вологості в повітрі) 1 ст. ложка солі Пересіюємо борошно в миску, додаємо солі, сухі дріжджі (бажано, щоб дріжджі не мали прямого контакту з сіллю, бо це може вбити бактерію, отже сіль перемішати з мукою, далі додати дріжджі і все гарно перемішати). Суміш має бути кімнатної температури. Далі цівочкою вливаєте теплу воду (температура води +/- 40 градусів цельсія) і ложкою вимішуєте муку поки все не з’єднається в одне. В кінці додаєте ложку, дві олії і місите хвилин 10. Накриваєте миску вологою серветкою/рухником і даєте тісту підрости 1 годину. Готуєте свіжу піццу. Якщо не використовуєте тісто, то одразу поділити на два і розкласти в пластикові торбинки і в морозилку. Тісто може стояти в холодильнику два дні, якщо не морозимо. ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Подарите мне!
Та ні...добрий рецепт...нехай спробує....взагалі нічого складного...Ой я так сирники люблю...просто мням.... ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Єдине,що помадку можна самому зробити....взагалі і дешевше і смачніше..... ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- А я саме зараз пиріг печу яблучний...маю дуже простий рецепт, а виходить мням-мням... Хто хоче кажіть?
а ще з часничком. Часом як захочеться. Як кажуть рідко, але мітко. Я коли топлю смалець, то його не ріжу на шкварки, а перемелюю сало через мясорубку, а потім топлю, коли трохи остиге, то додам (не до всього смальцю) трохи часничку, солі перчику і виходить такий ніби паштетик, з чорним хлібчиком, кислим огірочком-смакота. шкода, що я зараз невдома, а в готелі. Приїду, обовязково зїм таке.