оффтопи гілки "Християнство"

Discussion in 'Християнство' started by Romko, Jun 14, 2011.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не видумуйте. Краще почитайте історію Єгипту. Біблію читати без сатанинської башти вам заборонено. А там ясно написано про найбільший гріх Ізраїлю - ідолопоклонство. Невже так важко прочитати і використати свій мозок а не намазанців?

2. friz

friz Well-Known Member

Де? В історії Єгипту написано що найбільший гріх Ізраїлю це ідолопоклонство? Невіру вам, хоча ідолопоклонство це найбільший гріх значної частини людства.

3. Robert

Robert Well-Known Member

Не бачили, але знали, що Бог сотворив людину на Свій образ і подобу. А образ і подоба людини нічого спільного з бичком не має. Якщо б Арон хотів поклонятись справжньому Богові, він просто спорудив би жертовник, як було заповідано :

23 Не виробляйте собі поруч мене ні богів срібних, ні богів золотих не робіть собі. 24 Жертовник із землі спорудиш мені і приноситимеш на нім усепалення свої, і мирні жертви свої: овець твоїх і волів твоїх. На всяке місце, де я захочу, щоб прославлялось моє ім'я, я прийду до тебе і поблагословлю тебе. (Вих.20)

Ось і все. Якщо слідувати Вашій логіці, то могли зробити щось на подобу людини, але не бика.

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Не раджу з когось робити дурнів. В історії Єгипту є роль бога бика. А гріх Ізраїлю написаний в Біблії, яку сатанисти-намазанці вам заборонили читати. І подивіться на себе якщо можете. Більших дурнів ніж намазанці роблять з вас робити неможливо.

• Не подобається Не подобається x 1
  5. friz

friz Well-Known Member

На подобу якої людини? На Арона Мойсея чи Ісуса Навина на кого з людей Бог похожий? Людина створенна на подобу Бога, мається на увазі якості людини, а не вигляд я ж наводив цитату з біблії

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

смішно....

• Смішно Смішно x 1
  7. Pedro

Він плете все більш і більш дурнуваті речі. Говорячі про якості людини він забув подивитись на якості Гітлера чи Путіна.
    Не смішно, Миху. Це сумно. Як могла неграмотна і аморальна людина, якою безумовно був Рассел, так наглухо, безнадійно зазомбувати членів секти. Ну здається в Біблії все написано дуже чітко, ясно для 4х річної дитини. Ні, плетуть як з гарячки, бо расселіти-намазанці їм наказали так вірити.

• Креативно Креативно x 1
  8. friz

friz Well-Known Member

Коли Бог створив Адама він був досконалий і не був похожий ні на Гітлера ні на Сталіна і ні накого з людей які народилися після гріхопадіння, а відображав подобу Бога.

9. Pedro

О, тепер відомо чому Арон відлив бика. Бо Адам був подібний на нього. Наука башти?:)))

10. Robert

Robert Well-Known Member

От бачите, Ви фактично самі відповіли, що за поклоніння ідолу євреї були покарані.

Це не до мене питання. Але на подобу людини, а не бика. Різниця є.

Не тільки на подобу, але й на образ. "Сотворімо людину на наш образ і на нашу подобу".

Самі скажіть, Ви ще й далі бачите схожість людини і бика? Тільки чесно.

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо проводити паралелі між різними вченнями і релігіями, то завжди прийдеш до цього, тому і не має значення якої ти конфесії. Людина/бог/тварина/рослина/земля/повітря = Всесвіт, набір молекул чи атомів чи хімічних елементів, все складається з однакових часток. Людині не треба нікуди йти щоб знайти бога, крім як знайти його в собі, розгребти заноси комплексів і стереотипів і знайти.

12. Pedro

Дзеко, бачу вас навчили трохи манерам поведінки, які застосовуються у всьому світі - говорити до старших людей на ВИ. Тепер треба засвоїти правильні граматичні звороти. Я вже вам казав, слово Бог на всіх мовах світу пишеться з великої літери. Хоч ви і є постсовковим безбожником, але від граматичних правил вас ніхто не звільняв.

Last edited: Jan 25, 2015
  13. friz

friz Well-Known Member

Я ніколи не заперечував цього. Тільки казав що для них телець символізував Єгову.
    Практично немає ніякої різниці, якщо би вони створили навіть людину то Єгова також би хотів їх знищити.
    Бог є дух, а людина плоть, яким чином плоть похожа на дух? Може тут малося на увазі щось інше?
    В мене в стайні стоїть корова і на мене зовсім не схожа.
    Пане Дзеко я з вами згідний що все складається з одного матеріалу тому називається матеріальний світ но Бог є дух він не може складатися з матерії. А якщо у вас є бажання щире знайти Бога то повірте на слово ви його знайдете дуже скоро.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хм, повітря матеріальне? Космос? Рентгенівське проміння проникає крізь "тверді" тіла - вони матеріальні?

15. Pedro

Дзеко, весь матеріальний світ, згідно останніх наукових даних, становить 5-6% всього Всесвіту. Все інше - це темна енергія і темна матерія. Зрештою, можете більше інформації дістати з ґуґлу. Так що відома фраза Ісака Ньютона про незвіданий океан істини і далі актуальна.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Товариш @Pedro чомусь вважає що я потребую його консультацій в різноманітних сферах життя. Запевняю, це не відповідає дійсності.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фріц, ну нафіга ви з брудними чоботами залізли в гілку "привітань" і паскудите тут все?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Pedro

А чий я товариш, Дзеко? Для вас я мабуть вже дідусь.:pardon:

19. terRen

terRen Дуже важлива персона

Люди,:dntknw: а ви тему часом не сплутали???
    :facepalm:Ото вас понесло....

20. Pedro

Я їм про це вже казав. І єговісту фріцу і атеїсту Дзеко. Як з гуски вода!..

а де твій аватар? :)