Я Вас не агитировал. Я вообще считаю, что Вера и то как Бог человеку является это - свойство крови, её ( крови) особенности.
1933 рік. Україна. Мільйони вмерли відголоду, батьки їли плоть своїх дітей. а діти - батьків. Сотні тисяч збожеволіли перед смертю, батьки бачили смерть власних дітей. Не буду твердити щось однозначно, але під великим питанням залишається теза про те, що кожен несе той хрест, який може витримати. Більше згодний з таким твердженням. Але знову ж таки - мученики християнства твердо трималися зпаповідей, а мали жахливу смерть.
Насколько я разбираюсь в буддизме, его цель - достижение нирваны. Кстати это я готов понять. Но естественно его "развивают". Но молодцы. На фотографии кроме Медведева ни одного европейского лица. Уважаю.
Мих, Ви ж самі неодноразово писали, що не можна критикувати Церкву в цілому за діяння окремих священиків, а тепер самі критикуєте буддизм в цілому, як релігію, за діяння окремих людей. Якби Ви написали буддисти Бурятії рулять, то я б не мав жодних заперечень, а то так виходить, що критикують релігію за діяння окремих людей.