Це з якої радості? Ми з ним навіть дітей разом не хрестили, щоб я йому цілу імперію довірив Я, якщо чесно, в імператори не пруся. Я себе знаю, я до праці зазвичай дуже відповідально ставлюся, "згорю" на роботі
Ви про що .....Ви що не знаєте що в сімї Януковича ПАПОЮ називають.... Думаєте катрен про нього...??? ))))))))))))
Вот новость,я своего отца тоже папой называл,и что с того? "Империя"...Интересно,а какую роль Украине Юрко там отводит? Метрополия или как всегда...?
Я вам ще окремо скажу: я в імперії не бавлюся. Окрім того, я проти винищення птахів та іншої живності Можете з паном Юрком повоювати...
Ну то бавтесь в мафію. А з паном Юрком тєжко воювати, він ще вуйка Стефка і інших НОТОЦІВ закличе. А те що бузьків не нищите то добре.
Я не про те.. Я про Священну Імперію,в якій панувало б християнство зі-своїми законами на чолі з імператором(яко президентом держави) підпррядкованого вищій владі Ватікану! Ну щоб було ясно,за якими принципами існує Обєднання європейських держав! Щоб можна було звірити все по Євангелії,по Мікельанжело,по Шекспіру,по Моцарту... А Азія по-своїх принципах нехай,а Африка,Америка по-своїх... А то мультикультуризм,космополітизм,атеїзм...панімаш! Ізраїль своє,Палестина своє,Європа своє хоче,а гАмерика з Россією зо-о-овсім інше хочуть. Тєжко об'єднати мультикультуризмом всіх,коли навіть Нині мексіканці це зрозуміли! Я ж тільки прикинув ту європейську Імперію Добра,хоча впевнений,що так воно і буде! Чогось то до Риму українців тягне останні десятиріччя...
Щоб,як в соборі св. Петра Щоб думать,як Гамлет Щоб Реквієм во Славу Христу став тою мірою винагороди Людині за її прижиттєву діяльність!
Фактично ніякої...Державні посади і влада багатим,а релігія і алкоголь бідним! Всьому народу Віра! Вірить,чи не Вірить! Імперія - це не рай...і не коммунізм! Це коли Хтось і за Щось тримає відповідальність! Це не те,що Яник щось там робить в державі,а Ганька відповідає народу!
А Вірі не буде затяжко - з усім народом? Може, їй в допомогу ще яких Надю і Любу? А для тих, хто в літах - Софу?
Вірно...віруючим Надію,Віру і Любов,а космополітам Софу Моисєєвну,або Юлію...забув по-батькові...О-о,Володимірівну!
Суть мого писання зводиться до слідуючого: Був час коли в Європі керувались думкою партій...соціалістів,комуністів,націоналістів,консерваторів... А тепер наступає Час,коли керуватись Будуть!(бо Треба!)...думкою Церкви і Тої Bіри,яка в Ній! Я так думаю!... повстане в Європі Імперія і Римо - Священна буде! Необходимо заново создать Европу ("El Pais", Испания) Тем не менее, тройной кризис в Европе лишил национальные правительства столь удобной возможности прятаться за спины слабых лидеров,которых они направляли в Брюссель. Чтобы избежать воздействия провала на результаты выборов, им придется сейчас разработать целый комплекс мероприятий,который европейские институты смогли бы претворить в жизнь. С самого начала европейская интеграция развивалась в ответ на повторяющиеся кризисы... но этому процессу нужен политический лидер, который бы превратил бы кризисы из фактора торможения в источник новых сил. Сейчас не время для консерватизма. Наступил момент, когда все надо создавать заново. Необходимо заново создать Европу ("El Pais", Испания) http://www.inosmi.ru/europe/20110810/173183591.html ??? Меморіальна дошка з нагоди відвідин Іваном Павлом II Митрополичої Базиліки у Львові, 25 червня 2001 року У Львові... http://ucu.edu.ua/ У Римі... Осередок Українського Католицького Університету (Інститут Св.Климента Папи в Римі)– це можливість для України по-новому поглянути на свою спадщину через призму європейських надбань України та західних зв’язків українців. Це також можливість безпосереднього контакту із західноєвропейськими релігійними та світськими інституціями для поширення слова про Україну та для поступової інтеґрації українського доробку у загальноєвропейський контекст.