Незвичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Nov 7, 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

так хто зчез? Бабця, чи її могила?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В той момент...все...щезло...
    Розумію,що це не піддається логіці...але,повір...мені дотепер не по собі...

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Логікою, кажуть, можна осмислити тільки 3-5 відсотків оточуючого світу.
    Не смійтесь, але я можу з допомогою формул доказати аеродинаміку літака, а зрозуміти ЧОМУ цей кусень металу летить НЕМОЖУ.

• Подобається Подобається x 4
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не знаю... мене на форумі активно переконували що всі оті відчуття, то від недоброго... мій друг помер в молодому віці.. просто ангел... то коли приходила до нього на цвинтар, то очі чомусь наповнювались слізьми , хоч водночас і раділа, хоч не було вітру, але щось ніби жартома збивало мене з ніг, а на серці ставало так легко-легко і приємно.. і не можу це пояснити... ніби не могло бути суму... так само дідуся відчувала певний час...

• Подобається Подобається x 10
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,що я згадую про тата...про його маму..про багатьох,хто пішов,але відчуваю лише одну її...
    Від нечистого...хм...черговий раз пересвідчуюсь у фарисействі церковників...:nea:

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну от... я в шоці... день зарплати... вперше побачила незвичне ставлення до працівників... Домовлялись про одне, отримала на 50% більше, при чому що працюю лише перший місяць... Приємно шокована... невже ще таке буває?!

• Подобається Подобається x 9
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в мене в неділю був незвичний день - в нас була шоста річниця від дня шлюбу :kiss3: І виявилося, що чоловік в мене ще дотепер романтик, хоча вміло це приховував :)

• Подобається Подобається x 10
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви не в Універі працюєте? (завтра Президент приїде туди)

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А от з цього місця "поподробнєй":)так цікаво, що ж такого чоловік придумав :)

• Подобається Подобається x 3
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Романтичний сніданок, кофє в постєль, моє улюблене Рафаелло, романтичну вечерю і т.п. :) Більше не скажу :)

• Подобається Подобається x 9
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Конечно незвичайний. 09.09.09.

• Подобається Подобається x 5
  12. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Кстати, да. На Ядексе весь день печатали сводки о количестве брачных пар в ЗАГСах. До сегодняшнего дня все подобные дни были славны рекордами по желающим пожениться, но сегодня, как я поняла, такого не случилось. Сравнили 09.09.09 с перевернутыми шестерками? Или просто надоела тенденция?

• Подобається Подобається x 2
  13. Salata

Salata Well-Known Member

Ну в России 10 лет со дня взрыва на Каширке. Там было 09.09.99. А в Украине - даже не знаю. Ну "7" еще понятно, "8" как-то по инерции, а дальше - смысл? Тем более, недавно статистику разводов "счастливых дней" показали.

14. terrible

terrible Well-Known Member

в моєї малечі через два тижні День Варення... сценарій розроблено... але... він однаковий з цим... :sad:
    о_О невже всі ми чоловіки однакові???

15. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Вопрос риторический:cry: Иногда вместо Рафаэлло бывают какие-нибудь другие конфеты=)

16. terrible

нееее... буду придумувати щось інше:mocking: щось таке незабутне:)

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

блін, кофе в чашку треба було. Не обпеклись? Тепер заставте попрати підодіяльник і вручну :)))

малеча то напевно таки дружина? просто невисокого зросту?! а то я не допер за першим разом що до чого. Отже щоб не повторятись за чоловіком olya_d змістіть кому. Романтичний кофе, рафаелло в постєль а ще краще чупачупс, може проканає за натяк і вона Вам зробить романтичну "гарячу постєль". ;)

18. terrible

:haha::good:
    ага... то просто так... ніжно-пестливо:blush:

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Зовсім ні... Я працюю в торгівлі, а саме представництво від виробника.

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

цеглу продаєм?! :girl_spruce_up:

а де твій аватар? :)