Романе, тут звичайна провокація розрахована на те що опоненти занервують і будуть робити помилки. Не дайте їм такого задоволення. це неможливо, так як прибалти в жодному разі не вийдуть з ЄС, та й Україна не настільки дурна хоча в її населенні трапляються складні випадки: наприклад - Hatrexis
Жаль Вас разочаровывать, но ни Вы ни Ваши правнуки не доживут до этого дня. Хотя, в будущем возможно присоединение к Украине территорий, что останутся от России из того что не перепадет китайцам и мусульманам. Конфликты, накопившиеся в России и тлеющие как угли на бочке с бензином, бабахнут и выльются на сей раз в окончательный распад и развал по швам, вдоль и поперек. И чем больше вы будете тужиться над эсэсэсэром-2, тем оно быстрее бабахнет. Это - элементарная физика.
Оно уже показывает, но такие как Вы не любят этого замечать, а прозревают уже только тогда, когда поздно. ( и начинают во всем тут же обвинять масонов, госдеп и прочих врагов "исконноправедности"). Смотрите, время работает против вас, а вы себя тешите несбыточными фантазиями и пытаетесь других в этом уговорить.
Здохнете швидше. ---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ---------- В селі моєї бабці, на Полтавщині, всіх кого розкулачили і вислали - це були виключно заможні селяни, найрозумніші і найпрацьовитіші. На їх місце поналазила кацапня, яка не знала як правильно поле засіяти. І зараз нащадки тих кацапських тварин людей розповідають що все навпаки, вони добрі та чудові, та обпльовують пам'ять невинно репресованих. Комуняки не люди, це худоба і скот, знайте своє місце. Колись і у Львові можна було ходити і розповідати всім який Сталін чудовий. А сьогодні не те що у Львові, в Києві за таке є висока ймовірність опинитися без зубів. З часом комуняк поставлять на місце і на всій Україні. ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Абсолютно згоден.
ахахахахаахха... вибачайте, але не втрималась)))) в такому випадку шановного Hatrexis на форумі б вже ніколи не мало бути, а он далі дописує..
О будущем узнаете от бабки-гадалки или астролога Глобы? Маладэц. Дайте им на пару сотен больше, они Вам нагадают что через год-другой у спящего вечным сном Ильича на ладонях волосы вырастут. ---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ---------- У него СССР-2 уже наступил. Перманентно.
очень странная логика. я написал что я еще сюда зайду в день восстановления СССР, но я вовсе не обещал что раньше меня здесь не будет. что за подтасовки.
на масковскій форум? а, поясніть хто такий кулак? я так і не зрозумів, якось ви не так написали чи шо....
Ти шо забув,що совєцька гнила голота,ота паршива рвань,що дорвалась до влади в 17 називала так тих,хто хотів працювати. Таких оця мерзотна шваль нищила,бо звикла лиш красти. На тому й будувався смердячий парашний серсер. Тьфу.
Ти не онук Хрущова, який теж писав :"Нинешнее поколение будет жить при коммунизме"? Це називається "єдність поколінь".
Был ли нужен Сталин для экономического развития России? Обережно: багато тексту! І "коротко" про суть статті: