Тут від вас залежить що побачите хочете... комусь Криївка і майстерня шоколаду, Мазох-кафе і т.д комусь по місту побродити...
Я сам с Днепра! Мечтаю посетить Львов уже много лет) ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- Я сам с Днепропетровска, но про Львов наслышан только хорошими отзывами! Хотелось бы посетить)
Це ж треба, таке "відморозити"! У кожному місті можна знайти і плюси і недоліки, але щоб так упереджено про Львів .... Автору потрібно поіхати до Нью-Йорку і подивитись скільки там сміття і якого розміру там бігають щурі. Відносно спортивних брюк типу Адідас. Одного разу бачив у Парижі в кабаре Мулен Руж російського туриста саме в таких спортивних брюках з лампасами. Ото, скажу я вам, був культурний шок! До упереджених. Та загубіть вже нарешті той Львів, дайте людям спокійно жити. http://blogs.pravda.com.ua/authors/chernikov-20111109160648/4f718c9a7099f/
Пане полковнику, дуже легко відрізнити російську мову росіян і російську мову украінців. Так само, як різну британську, ірландську, шотландську, індійську, американську і австралійську англійську. Я не стверджую, що всі без виключення росіяни ходять у спортиних штанах з лампасами типу Адідас. Але цей турист був саме з Росіі, оскільки я чув його розмови з іншими учасниками туристичноі групи. У Львові теж дуже легко ідентифікуються туристичні групи з Росіі. По мові і поведінці.
- откуда именно из России? Раз Вы узнали достоверно акцент, то очевидно, определили его. Россияне говорят по-разному. Некоторое "окают", некоторые "шокают", кто частит, кто растягивает. Этот как диктор российского ТВ вещал? - что они про Львов говорят?
Не. Вся группа пьяная, один с гармошкой, второй, обязательно, с балалайкой. Мужики в косоворотках и штанах китайских под Адидас. Бабы в сарафанах, щёки свёклой накрашены. Экскурсовод им про эуропейский город, а они его не слушают, семечки лузгают, выплёвывая на старинную мостовую, и песни матерные орут. ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- Видно ведь было, что не российские туристы! Не? Читаем: Одне можна сказати впевнено: такі випадки ставлення до наших співвітчизників у Європі є непоодинокими. Ми, українці, нічим не гірші за громадян інших держав і повинні активно та наполегливо відстоювати свої права за кордоном, не боячись завдати в більшості випадків абсолютно виправданого та необхідного клопоту представникам іноземних державних органів й установ. Урешті-решт, вони за це отримують зарплату. http://www.gazeta.lviv.ua/life/2012/03/22/2099
Ех) Ось воно, нарешті, помучившись декілька років, я нарешті знову побуваю в цьому прекрасному місті. Хочу потрапити до майстерні шоколаду Я б і жив би у вас...
Если иметь во Львове реальную работу, я бы, наверно, мог купиться. Только родной Петербург променять?... Неа, не смог бы. Счастья Тебе, Львов - сказка!
А вот с реальной работой,в отличии от кавярень,музеев и т.д. там как раз очень большая напряженка.Так что вряд ли купитесь.
У нас есть в городе работа. Только свои не пойдут. Ибо либо откровенно наябывать будут,либо сам не пойдешь на тяжелый труд. Оттого и узбек каждый восьмой. Нравится.
Я розумію, що всі ми хочимо нормальну, високооплачувану роботу. Але якщо такої взагалі нема то не варто ж кричати, що її взагалі немає. Ось друг ще в грудні закінчив магістратуру, продовжує пошуки роботи і кричить гвалт, що роботи не має ніде. Як виявилося нам не хочеться без досвіду роботи отримувати 3 тис грн, нам 4,5 мінімум подавай... П.С."Наша Галя балувана"
Робота повинна приносити радість. Ціна вознаграажденія вторинна. Хоч і важлива. Інше питання - є ця робота або її немає. Я пересварилися днями з донькою. Їй запропонували роботу в Болгарії після диплома. Я розумію, що не айс, та тут краще не знайде ...
Ну тут в кого які вподобання, мене в першу чергу приваблює зарплатня. А ідеал це задоволення+висока ЗП, але ("Ні синку, це фантастика")