Відповідь: Наші меньші друзі. Хомячки прикольные твари, жаль сдыхают часто, у меня было в детстве, много... может их кормить надо было.... Мой малый в зоомагазине на Рынке увидел крысу декоративную, так ему понравилась! Чувствую подрастет немного принесет такую "радость" домой. У жены будет инфаркт на месте, с последующем выносом тела. :cowboy:
Відповідь: Наші меньші друзі. Лілю, чи вирішилася проблема з хом"ячковою агресією? На фото він виглядає милим і спокійним.
Відповідь: Наші меньші друзі. А я сьогодні знову верхом їздила - навіть із закритими очима! А ще двох коней сама почистила - невелике досягнення, але приємно!!! Взагалі, після спілкування з ними так настрій піднімається, просто блискавично!!! Це мій улюбленець - Орлик! Коли його чистиш, він спершу підставляє голову, ніби закликає підійти ближче, а як підходиш, постійно намагається вщипнути - такі от кінські забавки!!! :D
Відповідь: Наші меньші друзі. Погодьтеся, мій псюга найліпчіший! Додано через 6 хвилин А то ше один мій пес - суміш рос. терєра та пекінеса Додано через 11 хвилин А то самий лінивий кіт на світі.
Відповідь: Наші меньші друзі. До того як на мене не лягла примусова опіка за цим чудом, я про хом'я ків нічого не знала, навіть, як вони виглядають. Дізнавшись правила його утримання зрозуміла, що це не так просто. Це нічний тваринка, вночі ганяє бідне колесо, гризе клітку, бо як кажуть знавці, якщо раз випустиш його побігати по кімнаті, буде завжди прагнути простору. В день спить. Турбувати його сон строго заборонено, бо це призводить до СТРЕСІВ!!!! хом'ячка, серцевих нападів і скорої смерті. Живуть вони, в найкращому разі, біля двох років. Тож встаю я вранці, погляну як солодко воно спить, звернувшись клубочком, таке беззахисне, і необхідність включити фен і привести голово до порядку відходить на другий план. Так і ходжу на роботу з творчим безладом на голові. Додано через 2 хвилини Особливо руденький
Відповідь: Наші меньші друзі. Тяжело, конечно, но справляюсь, души загубленых хомячков по почам снятся, спать не дают
Відповідь: Наші меньші друзі. Знайшла сьогодні фото фризів і цілий день перебуваю під враженням: от би мати такого "домашнього улюбленця"!!! Як вам ці довгогриві красені?
Відповідь: Наші меньші друзі. А це мої "жителі".Киці вже 8 рочків,вона в нас лінива і дуже самозакохана,але це їй не заважає мене любити,а ще вона дуже не любить коли я плачу,або коли мене ображають,зразу біжить кусатися (або мене,або тих,через кого плачу...):D .А от папужка у нас не дуже давно,десь з пів-року.Ніяк не хоче ручним ставати...Дивний якийсь,киці не боїться (хоча вона на нього деколи так ласо заглядає:rolleyes: ,але лінь бере своє,це ще ж ганятися за ним треба...:D ),а от ми для нього щось велике і страшне:eek: ...А ще недавно наш Кеша(якого ми купляли з дуже яскравим голубим носиком і нас запевняли,що то хлопчик)зніс нам яєчко(без спарювання,ото як кури...:D )і відтоді він став Кешою,але жіночого роду...От таке в нас жіноче царство...:radist: :radist: :radist: Додано через 13 хвилин А я то думала,що то в мене їм погано і вони так мало живуть...І ще,Ліля,ніколи не давайте хом'ячку тушеної капусти... Можливо це був просто збіг,але плакала я довго... Першого хом'ячка,Чіпа,мені батьки подарували на Миколая(Миколай приніс:D :D :D ),то жив він в мене 4 роки,два рази я спасала його від сонячного удару(мала була,не знала що не можна на сонці залишати... ),але все обходилося...Помер він раптово і просто так ,тепер думаю,може від старості...Другого,Чіпа Юніора,:D купила собі сама...Малесенького,карликового...От з ним на другому році життя і сталася та історія з тушеною капустою... Вже років 6 пройшло,але я собі сказала- ніяких хом'ячків-звикаю швидко,живуть мало - плачу довго... А ще і від чоловіка і від тата дістаю...Кажуть- то ж не людина померла,а мені то всеодно як людина... Додано через 22 хвилини А це мій акваріум...Правда не в найкращому своєму виді,бо не маю можливості за ним доглянути-помити,поміняти воду...Я вже на 8-ому місяці вагітності і піднімати важкого не можна,а ніхто крім мене моїми "живностями" не займається,кажуть- "Ти то все поприносила,ти за ними і доглядай..."
Відповідь: Наші меньші друзі. Я ще одне згадала,коли на вашу клітку глянула: хом'яки дуже "еластичні" тваринки...Мої обоє з клітки умудрялися втікати - поміж прутиками пролазили:eek: !Чіпа Юніора прийшлось переселити в скляний акваріум.Без води,звичайно ж:D ,а то дістало постійно попід ліжком лазити,або за шафою шукати...:D
Відповідь: Наші меньші друзі. Клітка надійна. Мабуть безглузде питання та чи можуть хом'яки застудитися? Бо мій, здається, чхає.
Відповідь: Наші меньші друзі. Чхати можуть,не знаю чи від застуди,бо мої теж деколи чхали.:D А от щоб кашляли-ніколи не чула,то може не застуджуються:D .Але на всякий випадок на протягах не ставте,вони ж маленькі,чутливі до всього...
Відповідь: Наші меньші друзі. Оце хтось сказав би мені пару років тому, що буду турбуватися бо хом'ячок чхає... Не повірила і засміяла