Наші менші друзі

Discussion in 'У світі тварин' started by dArt, Jul 21, 2007.

1. skarlet66

skarlet66 Member

- тоді б не спав ніхто. У мене всю ніч на дверну ручку і ще вище одна скаже, а друга двері кігтями так швиденько-швиденько драпає :) Це я іноді пробувала закривати, коли їм на "гульки" хотілось)))
    [​IMG] [​IMG]

Last edited: Jun 25, 2010
    • Подобається Подобається x 25
  2. Shine

Shine Well-Known Member

Це точно;). Наш кошак теж буде проситись поки не пустиш, а з донькою то взагалі, навіть в туалет за нею йде і в ванні разом "купаються"(він сидить в умивальнику або лапою пробує пінку:mocking:)Цікаві вони, ті пухнасті створіння і коти, і собаки. А з дітьми, які живуть разом з ними, у них взагалі якісь інші відносини, не так, як з дорослими. Може тому, що діти ще здатні їх більше відчувати і розуміти або тому, що тварини відчувають дитину. Впевнено не скажу чому так але часто таке спостерігаю. Маю ще кілька фоток нашої красуні
    ранішня розмова...
    [​IMG] [​IMG]
    на будові ніколи не є зайва ще одна пара лап:))) але обовязки на першому місці

• Подобається Подобається x 25
  3. majolika

majolika Well-Known Member

у вас є якісь думки з цього приводу? я теж зустрічала в житті таке, що тварина не переносить якусь людину, і людина при цьому може бути доброю і хорошою. Може дійсно справа в енергетиці людини, вона якось подразнює тваринячі відчуття :)

4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Моя думка така:наскільки я знаю(з свого досвіду) коти лікують,заспокоюють піднімають настрій,а дівчина та на підсвідомості боїться,що котька їй щось зробить не доброго на сні,або дньом її супроводжують якісь негаразди,негатив виходить у снах,а така наша сутність,що ми мусимо когось в цьому звинуватити,а тут якраз кішка під руку підвернулась.Побільше гарних емоцій,фізичного навантаження,свіжого повітря і жахи уступлять місце як мінімум міцному ,здоровому сну.

• Подобається Подобається x 2
  5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А як давно у неї кішка? Я колись дуже неспокійно спала, коли у мене в ногах мостився один з моїх котів (коли був кошеням): боялася випадково придусити, одного разу так і сталося. На щастя, кіт не постраждав, але я собі ще довго місця не знаходила. Може, ваша знайома також підсвідомо боїться завдати шкоди тваринці? Тоді залишається хіба чекати, щоб вони якось притерлися. Та й все-таки собаки для неї більш звичні, може і в цьому бути причина... :dntknw:
    Я до свого теперішнього кота після Барса звикала дуже довго, місяців 5-6. Чомусь здавалося, що він може бути агресивним, насправді - на рідкість миролюбна звірюка, але якщо Барс любив і обціловував всіх, то Баксюха визнає тільки мене, малу любить на відстані, до чоловіка і тата ставиться прохолодно, а від гостей взагалі куди-небудь никається, особливо від таких, що з порогу починають верещати "ой, який гарний котик!". :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  7. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для стриянки Un.Known. Як обіцяв...
    Це ми зразу після прогулянки... Сидить і либиться :)... Неділя у нас банний день :). Шматок мила, шампунь для собак, 30-40 хв часу. Металева і пластмассова щітка... І радості повні... гм, у собак штанів нема ;)...

• Подобається Подобається x 20
  9. Geograf

Geograf Меломан

• Подобається Подобається x 11
  10. Полковник

Полковник миється в бані

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

13. Geograf

Geograf Меломан

• Подобається Подобається x 4
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Довго в нас собаки не велися,завжди,щось з ними ставалося,то пропала,то отруїлася,а он ця сама до нас прийшла і вже більше ніж два роки в нас:)

• Подобається Подобається x 14
  15. majolika

Набігався на природі, заснув на задньому сидінні :give_heart:

• Подобається Подобається x 21
  16. found

found Well-Known Member

Це справжній прорив в медицині. Такого ще ніхто раніше не робив.

17. Shine

Shine Well-Known Member

Яка ж мордашка симпатюля!!!:girl_tender:

• Подобається Подобається x 2
  18. majolika

19. Shine

Shine Well-Known Member

Дякую