Моя Марфа знову "хоче заміж"...треба знову таблетки даватиНароджувати їй небажано. а з стерилізуванням ми прогавили.
Цю фотку я зробив , коли ми з другом ходили на раки на річку Західний Буг. Це Німецька вівчарка , кличка Джек. ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ---------- Чим не Бернський зенненхунд від Shine ? Ге!?
О і дійсно - брат близнюко!Чи може сестричка?Але без сумніву рідня....яФайний Ваш песик! Розкажіть шось про нього. Кунделики мають бути дуже розумні і добрі. А раки то Джек ловив? Чи Джек був як приманка?
Ммммммм........... Це моя голуба мрія ідіота - нажити собі будиночок біля лісу і завести німкеню (В квартирі такого пса тримати якось не личить).
Наші з Вами мрії співпадають!!! Я теж хочу будиночок за містом і вівчарку східно-європейську, або лабрадора.... але.. коли то буде....
Я зараз не бачу як то реалізувати, але....... ніхто не знає коли йому щастя на голову впаде. А щастя на голову падає тільки тим хто вперто до нього йде. Такщо дєрзайте
Мрії з часем треба оновлювати.Купив си ровер мрій про яхту так і з петсамі завів німкеню подумай про коня-інакше буде застій ,ну як у мене.
В тім то й мова, що тре спочатку будиночок і вівчарку... а потім, ще щось.... але ж перше треба здійснити хоча б одну мрію, що б почати мріяти про щось інше....
Дитячі (радянські) мрії збулися з матеріальних - нових якось не вигадується .Най плантацію з неграми в Алабамі йосом цих негріков ось як любив б і оберігав нпркл.
Файно сказано ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ---------- В мене теж мрії подібні і не тільки в мене, як видно з попередніх дописівБагато тут позитивних мрійників
Як вже писала, маю чорну Потвору... Правда мала ще одне кошеня два місяці... Оце маленька господиня... А це вдвох "читають " газети..
Я в душі стовідсотковий анімаліст.. Це була імпровізована фотосесія звіринцю моєї шефової.. на фото мама з доцею..