Народні ремесла

Discussion in 'Мистецтво' started by Dimokl, Jul 13, 2009.

1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Зробив іграшковий ляльковий будиночок для Барбі. Щоправда, це не зовсім будиночок, це будинице, бо його розміри: В:Ш:Г - 80:100:40 см. Відповідно розміри кімнат 40 і 60 см у ширину. Сподобалося робити іграшкові меблі. А шафку взагалі можна використовувати як ключницю, бо має цікаві розміри: висоту 33 см, ширину 22 см і глибину 10 см. Ну це звісно, якщо дитина віддасть її. Я взагалі від неї тащуся. А ще мені дуже сподобалося крісло, те що у дитячій кімнаті. Придумалося спонтанно. Зараз думаю, а чи не зробити мені їх кілька штук. Таких і подібних.
    Я отримав задоволення від його створення. Сподіваюся, він подобається вам? Чи може щось треба було щось не так зробити чи переробити?

• Подобається Подобається x 18
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Яка краса!!!:good:Все продумано до деталей:good:....а декор який:good:....самому можна жити;)

• Подобається Подобається x 6
  3. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Дітиська від цих пазлів взахваті.
    Щоправда, той що в подовгастій коробці не дуже подобається їм. Це я про 4-річних малявок кажу. Не подобається тим, що дуже важко їх скласти. Чесно кажучи, навіть я знаю лише два варіанти їх укладання в коробку. Ну і ще один, але тоді коробка постраждає :haha:)))))))
    Коробки мають розмір 20 на 20 см і 16 на 23 см. Для "взросліших" діток пазлики у коробочці 10 на 10 см. Так би мовити, кишенькові пазли :haha:)))

• Подобається Подобається x 13
  4. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Зроблена на подарунок. Такого на вернісажі не купиш. :)

• Подобається Подобається x 11
  5. Nenza Rainbow

Nenza Rainbow New Member

Круті штучки!!!)))))
    Дуж сподобались жирафки..мабуть мої вони якісь;))
    Чому не вказали цін шоб зорієнтуватись...?
    А ше...шо то за дерево для дітей жувати??..Надіюсь не тис?;)

6. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

:) Дякую!
    Ні, жирафики мої... :))) З ними була цікава історія, коли треба було зробити жирафа і я не міг ніяк намалювати. Навіть видрукував фото живого жирафа у профіль, але нічого не виходило. Але через три дні, прийшов з роботи не дивлячись ні на фото, взяв олівець, деревину і з першого разу, не підтираючи резинкою намалював двох жирафиків. Ось так.
    Думаю зараз, що такими їх намалювала моя уява, або, якщо хочете, мій внутрішній світ.
    Якщо, вони вам подобаються, то, мабуть, в дечому ми маємо бути схожі. :) Я так думаю.

Щодо цін, то тут їх не було і ніколи не буде. Для цього шукайте мій блог. Якщо вмієте користуватися гугльом, то особливих проблем не виникне. :)

Про гризуни, я вже писав не раз. А деревину тису - поняття не маю де взяти. :)

7. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Функціональні кухонні декори

Все почалося з качалки.

У мої бабусі була справжня українська качалка, дубова. роблена вручну, ще у її молодості. І ось вона зламалася. Качалка в смислі. Ми купили звичайно точену на станку, з ручками. Але вона в нас не прижилися. Бабця і мама не люблять нею користуватися, бо під час розкачування тіста краями вона робить рівчики. Тому бабуся попросила зробити її справжню дубову, щоб знову на 50 років вистачило

Я захопився цією ідеєю, тим паче, що 5 серпня у неї День народження - 79 років. Зробив одну і сподобалося, тож вирішив ще три зробити. Ну бо ж матералу було на стільки качалок Тепер думаю, добре що у мене не було півкуба деревини, бо ще й досі б їх стругав )))))) Одну подарую бабусі, а одну подарував дружині. Третю наразі ще не знаю де діти.

Подарував і подумав, що зле її так десь ховати, треба полицю зробити. Ось і вийшла така поличка, на яку дуже вдало підійшла кухонна дошка, яку я для неї зробив взимку. А щоб взагалі було бомбезно розмістив три лопатки з бзини, які зробив 3,5 роки тому.
    Полиця знаходиться з правого боку від газової плити. Дуже зручно. І декор прикольний.

• Подобається Подобається x 10
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Для бабусі, в резерв залиште, раз ламає... :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Пізно! :haha:) Скромні друзі натякнули, що не проти отримати такого подарунка :)

10. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Гелікоптер - друга іграшка для хлопців з розділу Car. Якщо памятаєте, першою був паравоз. Розробка не моя - різав по готових ескізах. Дитиною вже випробувано - при входженні в "штопор" і зіткненні з підлогою - тримається купи :)

• Подобається Подобається x 10
  11. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Слон для перстнів. Це другий варіант найпершої іграшки, що я зробив!
    Фото для порівняння ставити не буду, бо дуже вже різниця значуща :)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дякую, що уточнили :haha:, щоб жінки не плутали...
    Бо глянув на вуха...

• Подобається Подобається x 5
  13. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

:) Бачу в дитинстві вас не оминули правильні (!) іграшки, бо з асоціативним мисленням у вас все ок! :)))

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О! А мені гусак привидився :)))
    От шо значить провінційне виховання :))) Зараз піду до люстерка, порівняю... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

18. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

levandivka, завдання утруднюється! Які будуть асоціації? :)))

• Подобається Подобається x 7
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Потомились...., слоники. )

20. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Ура, нарешті зробив правильних слонів :haha:

а де твій аватар? :)