Найкраща бензопила

Discussion in 'Всяке різне' started by консультант, Nov 1, 2007.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для господарських потреб. На дачі трохи працюю. То гілки обпиляти, то дерево старе спиляти. То брат буває попросе щось у нього на дачі трохи підпиляти. Поміняли вікна -рами на дачу (на дрова). Завів, чиргикнув і вуаля. І сміття з дому вивезли, і дрова є, і у брата на дачі тепло.
    Основна ж ціль була полегшити собі життя. Бо мене воно вже дістало, оте село. Постійно ходив клянчив щоб хтось попиляв. А так своє - не клятий, не м’ятий. Приїхав, напиляв і поїхав. І трава не рости.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

мене ото часом навідують думки придбати такий девайс

є на городі три старезних яблуні, які вже пару років ніц не родять, одна видала того року одне яблуко на самому вершечку, шо й дістати не можу, треба снайпера наймати шоб збив :)

а який бюджет зараз такої надійної файної пили?

3. Capitoshechka

Якщо брати ту модель, що в мене - приблизно 2300. На той момент, коли купляв віддав за неї 1600. Серед олео-маків це найбільш ходова модель - найпопулярніша. Китайці (типа китайського "бригадира", "тайги", "уралу" і т.п. хламу) будуть рази в 2 дешевші. Але китайців я не люблю. Вже переконувався не раз - лайно.
    Я, до речі, минулої осені завалив 2 старі яблуні, які вже майже всохди, сливу і вишню. І цього року також буду ще одну вишню спилювати. А потім ще друг по спортзалу просив у нього дерева дома попиляти. Так що робота буде.
    Якщо Вам щось потрібно зробити єдиноразово і немає постійної потреби в такому - краще когось попросіть, в кого пилка є. Якщо ж працювати потреба виникає регулярно, як в моєму випадку - тоді є сенс купляти.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думав, у цій темі хлопи вихваляються жінками/тещами...

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Capitoshechka

Мені пощастило - в цьому плані мене пиляти нікому)))

6. Capitoshechka

До речі, щодо порівняння китайцю і олео-мака. Якось сусід в селі віддав мені одне деревце на дрова. Біля його двору росло 2 берестки. Кожен приблизно однаковий в діаметрі - сантиметрів 70-80. І от він мені каже: "Один завали мені, а інший собі. А розпиляти я й сам розпиляю".
    У сусіда був китаєць. Шина 50-ка (на 10 см довша, ніж моя). Так і зробили. Я завалив відразу 2 дерева і ми розпочали потім їх кромсати - я своє, а він своє. Закінчилося тим, що я повністю вже на колодки своє попиляв, а він ще й половини свого не зробив. Довелося мені ще й йому допомагати. А потім взагалі китаєць заклинив. І як показало хірургічне втручання - поршньова по 3,14зді пішла

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Capitoshechka

Є і у хускварни непогані моделі. Я, до речі, спочатку хотів брати хускварну. Але знайомий, у якого я купляв, переконав мене взяти олео-мака. Тим більше що по ціні вони були однакові. Тобто в грошах я нічого не втрачав. Довелося мені і хускварну в руках тримати - діду сусіду в селі трохи допоміг - ланцюг йому підправив і карбюратор трохи відрегулював. Трохи подиркав нею - не дуже сподобалося. Може від того, що вона менша трохи за мою... В мене шина трохи длінніша і пилка сама по собі більш потужна. І ще, що мені не сподобалося у хускварні - там херовий фільтр. Щось схоже на картон. Його у воді не помиєш. А якщо помиєш, то надовго не вистачить. Можна звісно купити й поставити пластиковий. Але це близько 100 грн. У олеомака ж - пластиковий йде вже в комплекті безпосередньо. Мий хоч щодня.

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вибачаюсь, що із запізненням, але даю відповідь. Чотири роки тому моя Husqvarna 340 коштувала 3 з лишнім тисячі гривень. Щороку в загальному ріжу по 3-4 машини /газони/ дров і до сих пір ремонту не потребує, хіба що періодичну чищу повітряний фільтр.
    Іноді скучаю за Мотор-Січ. :) Класна все-таки пила в мене була. Завдяки їй і біцепси були треновані, і спина завжди в формі була, а тепер тільки раз або два смикнув і ріжеш, скучно якось стало... .:)
    П.С.: Ту бензопилу Мотр-Січ мені продав якийсь чудак / з вигляду приблизно 1.75 росту, чорнявий, в окулярах/ на Торпедо.
    А купився я на те, що він показав мені статтю в газеті, що на змаганнях бензопильщиків Мотор-Січ зайняла перше місце.

10. SiteImage

SiteImage миється в бані

Я бра собі Vitals Master BKZ 5823os. Вже другий рік працює. Дерев 10-12 розчленував!!!

11. timiz

timiz миється в бані

Я користуюся бензопилою фірми STIHL. Легка, потужна при своїх розмірах пила, не велика витрата палива. При інтенсивній роботі особливо не шумить, що для бензопилки дуже важливо. Двигун витривалий при інтенсивній роботі 3-4 години скоєно не гріється, легко можна працювати однією рукою, що дуже зручно при обрізки важкодоступних гілок. Пила не вбивча , навіть для важких умов роботи , користуюся більше 5 років для різних цілей. Рекомендую!

12. Solomiia

Solomiia Member

Stihl

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Найкраща бензопила це кохана жінка:))):):mocking:

14. RuslanShum

RuslanShum Active Member

Або її матip...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Або 2 в одному:)))

16. budsasha

budsasha миється в бані

В мене Бензопила Vitals BKZ 4517n. Купляв десь три роки назад. Досі нормально працює.

Last edited by a moderator: Sep 28, 2015
  17. manur

manur Well-Known Member

Виставте фотки результатів роботи;)

18. zzIgorzz

zzIgorzz New Member

Користуюсь бензопилою Foresta. Дешево і сердито. Купив буквально за 2000 грн, порізати дрова для котла чи так всякий дріб'язок. Двигун нормальний, ну я його і обслуговую якісно. Якщо надумаєтесь купляти - поторгуйтесь з менеджером. Це фішка магазину.

Last edited by a moderator: Mar 21, 2018
  19. Cikabu

Cikabu Голова хаосу

Вітаю, громадо!) Не одну бензопилку вже довелось купувати для робіт у себе в селі. Особливо останніми роками. Оскільки з кожною новою помічаю, що якість все знижується. Воно й зрозуміло. Наша людина хоче за ті ж гроші купити хороше. Та зі зростанням цін, так не буває. Тому виробники (переважно китайські) збирають з все дешевших матеріалів та гіршої якості власне збірки.
    Того, назбиравши грошей, останньою купували півроку тому б/у Хускварну, наче оригінал. Наразі жодних нарікань не маю.

а де твій аватар? :)