З ким поведешся... З Вами, з Ромком... і з націоналістами різнокаліберними... Нема від кого вчитись доброму.
Ну так, водитеся ви з серьогами, полковниками, артобстрєлами, так що і справді не дивно, що почали прибріхувати... А це брехня. Крім брехливих російських нациків і симетричних до них українських дзеків, тут чимало адекватних людей з ліберальними поглядами. Тільки ви чомусь з нами "водитись" не хочете
Оцю газетьонку я вздрів годину тому, і тільки завдячуючи Вам. З чого Ви взяли, що я її читаю. Це перше. Друге. Копіпастити майстер тут Ви. Або онуча довжелезна, вісім разів запощена, або відро помиїв та потік прокльонів.
Та.як? Ваші фрази,Ваші слова,Ваші погляди Така ж бредятина,як і все,що й Ви сюди пишете. Звичайно,розумієш,що пишуть лузери,шавки,до гавкання яких ніхто не прислухається,але гидко. Брехливі совки,забрехались по саме нікуди. Добрі у Вас вчителі,Василю. Але цікаво почути Вашу думку - чому в Західній Україні не шанують пам"ять доблєсних героїв енкаведе і решти асвабадітєлєй? Хоч раз не збрешіть.
То виходить Ваша настільна газета ,якщи и напевно знаєте, що в ній написано і як воно співпадає із моїми словами... Я таке не читаю. Я не знаю про НКВД, а от Визволителів шанували, шанують і будуть шанувати. Люди, мається на увазі. Бо на відміну від оунівських партайнгеноссе визволяли і визволили землю від окупанта. Не варто обпльовувати тих більше ніж три мільйони українців, яких було мобілізовано в 43-44-45 роках. В західних регіонах Укарїни мобілізація була тотальною, тобто всіх, хто міг бути використаний, мобілізували. Рядовий склад 1-4 Українських фронтів був в основному із українців мобілізованих в 44-45 роках. кількість їх сягала 60-80 відсотків від чисельного складу частин і підрозділів. І саме вони брали Берлін.
Я,ще працюючи в ЦДІА.начитався отих брехливих фальшивок. Нічого не змінилось - одне порскання слиною і відверта брехня. Принісши на свою ж землю окупацію востократ страшнішу. Голод,кров,сльози і тотальну брехню. Совдеп.
Ось ми знову повертаємось до вічного "Чому?" Чому ВСЕ населення не стало плечем до плеча із Рейхом і не дало ЧА прийти на Україну в 43-му? Чому ВСЕ населення не стало плечем до плеча із УПА і не дало ЧА вигнати Рейх? Чому ВСЕ мобілізоване населення не обернуло зброю в самій ЧА проти командирів? Додамо, що тотальна мобілізація проводилась і на західнобілоруських землях, в Прибалтиці... І головне питання -Чому в УПА було всього навсього 40 тисяч бійців на ВСЮ Україну?
Бо є народ маленький,а - великий А ми давно розбовтані багном. Додам - смердячим совдепівським. А чому,Василю,Ви,в 91-му році нє пагіблі,разом з рештою пламєнних комунякіів,коли розвалювали ваш укоханий серсер і піднімали український прапор?
Хто Вам винен, що Ви в багні бовтаєтесь. А чого я мав гібнути? В серпні 91-го я вже не був в КПСС. Вийшов. І я офіцер армії, а не поліцай. І як переважна більшість українців я підтримав незалежність України. А в 94-му звільнився з армії РФ і став офіцером Збройних Сил України. А от чому Ви, полум"яний нащадок героїв-борців, не пустили собі кулю в лоба на перших стрільбах перед Присягою, яку Ви дали кривавому СССР служачи в армії гвалтівників та вбивць, та дослужившись до високих чинів та звань? Чи тоді Ви ще не були українцем?
Тому,що ця присяга(з маленької букви),для мене не значила нічого. Як і для більшості. Я просто жив. А в совдепівській армії я досить непогано навчився стріляти. Може колись мені ці навики згодяться. Ненавидіти я став пізніше. А НЕНАВИДІТИ - ЗАРАЗ. Здохну я швидше. Але,хоч вилию КАПКУ ненависті і презирства до того смердячого,проклятого Богом і людьми совдепу. І ще раз пошкодую,що комуняків не перевішали всіх,як смердячих псіцв. Бо людьми вони називатись не мають права. Падлюча здохлина.
Вас не зрозумієш. То Ви розказуєте, що не зустрічаєте совок ані у Львові, ані у Франківську... А то сиплите і сиплите пьорлами. Загальними фразами тобто. Бо конкретики нуль. А тільки чути, що всівинні. Ще в школі я приймав участь у змаганнях на першість області зі стрільби. В армії просто стріляв. Ну дуже багато. Пачка в день. Під час підготовки до змагань. Потім підпалив праве око. Але стріляти продовжував вже на досвіді. Гадаю і зараз не схиблю, в окулярах то...
Мені достатньо щоденного болю моєї дитини. Для Вас це - сміху варте - а для мене - моє життя. От Вам конкретика.
Все елементарно - бо Рейх не думав масово організовувати армії на щойно захоплених територіях з місцевого населення. Через що і програв. ---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ---------- Так було, так є, і так має бути. Ви ж в себе в Росії пишете Михаил, а не Мыхайло. А ми в себе пишемо Михайло.
Массово? Ну, может быть... Хотя тот же пример с УПА очень показателен. Зачем Рейху лишняя головная боль, если эти "армии" управляемы только под жёстким каблуком вермахта? ---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ---------- Шутите? В России вас запишут так, как обзовётесь (я имею ввиду в ЗАГСе). Ну, разве что неприличное слово откланят, а так... Вон, в прессе обсуждался случай, когда родители назвали своего сына абривеатурой БОЧ (Биологический Объект - Человек). Так что...