не люблю фанатиків, жодних фанатиків, і від релігій також, всі хрестові походи, джихад та інквізиції від фанатизму, і якщо офіційна церква починає модернізуватися, то всілякі секти від християнства тільки радикалізуються та впадають в тотальний фанатизм.
Папа римський - посередник між Богом людьми? А де таке написано? Цитату катехизму Католицької Церкви! Просто ви таки намагаєтесь воювати з Церквою, як і всі, про кого я написав, звинувачeєте її в окультизмі. Але то пусте...просто я я знаю євангельських християн, які пройшли радянські переслідування, і не проти Церкви, і не звинувачували Церкву в окультизмі...просто ви наслухались своїх "пасторів"...
Я намагаюся говорити, опираючись тільки на Слово, про ті заблудження і єресі, котрі проникли в Церкву, вкорінилися там і руйнують її зсередини уже багато століть поспіль. От ви, наприклад, можете говорити про пасторів-геїів, чи ще якісь там збочення в протестанській церкві. Я ж не буду говорити вам , що ви воюєте з протестантами. Ви просто кажете правду стосовно того, що бачите, опираючись на Слово Боже. Так само і я говорю правду з того поганого що бачу в КЦ. Якщо ви того не бачите, то це уже інше питання...
ну то я також скажу що я бачу поганого в різноманітних сектах, це повне придушення волі та критичного мислення, це ідентичне мислення відносно ключових моментів, з такими людьми не головне ідея чи віра, їм можна привити будь яку ідею. п.с. і що поганого в пасторах геях?
Так вам скаже кожен з понад 700 релігійних "християнських" організацій і напрямків. Погодьтеся, ці слова мало про що говорять на сьогоднішній день. Фігню говорите, обманюєте самі себе. Щоб критикувати церкву, нема необхідності її покидати і переходити в іншу спільноту. Але я вас розумію, з чужого окопу краще і безпечніше кидати каміння в церкву. Та ви просто всевидющий критик церкви, я вам кажу.... ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- Ні, церква не впливає на волю людина, вона просто тлумачить наслідки вибору волі людини. Сказано - не кради, але хто хоче - хай слухає. ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- В них поганого нічого немає, але їх вчинки призведуть до поганого кінця.
я про церкву і неписав, а всілякі свідки покращення і адвентисти суботи от справжнє зло яке паратизує на тілі християнства. про геїв, ну хз, якщо пастор на проповіді не кричить про благо гомосексуалізму, а говорить по ділу, ну то його особисте.
Та я уже давно зрозумів, Миху, що для вас слова з Писання мало про що говорять... ...і Мих гордо ставить плюсик за цей допис...
п.с. я звичайно не такий знавець Біблії, щоб сипати цитатами, але в свій час її прочитав, і для себе зробив висновок, що основна ідея книжки це любов, любов до людей, любов до Бога, так от повторюся, а що геї нелюди?, чи можливо представники інших віросповідань не люди?. Книжні фарисеї 21 століття
Осуджуємо гріх, а не людину. Мені "подобається", як часто росіяни про Європу кажуть: так там ж геї, а самі вже давно тонуть в алкоголізмі, але чомусь бути пяним зі всіма наслідками - це нормально і навіть не соромно.
Українці теж, нажаль, тонуть. В мене сусід продає паленку, з алкашів мало не черги у під їзді. Міліція не робить нічого. ---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- Щодо гомофобіїї в Россії, то вона дуже нагадує нацистську.
— Вчителю! Я тільки те і роблю, що підмітаю лабораторію! Я хочу вчитися магії! — Що конкретно? — Алхімію! — Поступай на хімфак. — А планетарну магію! — Вчи астрономію. — Воскрешати померлих! — Медінститут , на реаніматолога — Ех… Заклинання хочу знати! — Почни з іноземних мов. — Прогнозувати погоду! — Метеорологія. — Змінювати стан матерії… — Фізика, розділ тeрмодинаміки. — Не хочу нудну фізику, хочу змінювати її закони! — Опір матеріалів — Надприродні особи створювати хочу! — Біологія и зоопсихологія. — Ворожити на кaртах! — Психологія. — Зілл’я варити! — Кулінaрія. — Шукати місця сили! — Гeографія. — Чим мені зайнятися?.. — Тримай мітлу і підмітай дальше. — А літати на ній можна? — Авіабудівництво. — Ясно... Підмітаю… Ден Веселов
Для тих, хто підмітає Дуже знакове кіно Портнов А. В. его роль в Украине? Расклад ТАРО View: https://youtu.be/4KDBzbuerVs