Відповідь: Мрію про Львів!!!! особливо рекомендую в провідники "емо" - в першій же більш-менш нетривіальній ситуації той має сісти і заплакати... Який чарівний футбол!!!!
Відповідь: Мрію про Львів!!!! "А потім стало темно, страшно й больно... Багато таємниць ховає Штольня, Штольня, Штольня..." Ні - троха інакше.... "Олені, Олені, небриті і неголені... Дивні створіння - в них з мозгів стирчать коріння......"
Відповідь: Мрію про Львів!!!! Для того щоб попасти в підземелля монастирів потрібно звернутися... в монастир - це ж очевидно. Там живуть монахи які знають про свій монастир трохи більше ніж людина з вулиці. Чи не так? Я, щоправда, не впевнений, що в усіх монастирях передбачені екскурсії для всіх зацікавлених, але якщо є, то треба звертатися все ж до адміністрації монастиря, а не до сумнівних осіб, які заведуть вас в каналізацію. З того що відкрито для загалу - підземелля Костелу Ієзуїтів - знаходиться прямо в центрі міста, не страшно, культурно, ціна доступна всім. Почніть з цього. Ну, а далі можна напевно звернутися в Онуфріївський монастир (вул. Б.Хмельницького) - не знаю чи є там екскурсії. Про ринок під землею я також нічого сказати не можу - не чув про таке.
Відповідь: Мрію про Львів!!!! Мені здається ринок під землею був, але його при відступі червона армія засипала, щоб економіка Львова не розвивалась...
Відповідь: Мрію про Львів!!!! от халепа...був, справді, навіть кафе у Італійському дворику належав до підземель площі...там під кожним будинком є таке
Відповідь: Мрію про Львів!!!! Підкажіть, будь ласка. Давно чуло про те, що існують екскурсії львівським підземеллям. Маєте якісь контактні телефони чи адреси? Дякую.
Відповідь: Мрію про Львів!!!! Про львівські підземелля: http://mpj.lviv.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=259