Де можна зараз купити російські рублі? Банки не продають, бо дуже падає курс. Може, хто має продати? Або як ще можна відправити гроші в рублях в Росію по Вестерн Юніон? Вони не конвертують.
Чекайте. Ми тут тільки но обговорювали платіжні картки і що вони конвертуються в інших державах. А що в роісі Visa i Mastercard вже всьо? Чи Вас цікавить тільки готівка?
На 1500 грн. Кассір, я подробиць не дуже знаю, але там щось раніше ще довго шукали варіанти як висилати гроші в Росію і зупинилися на Вестерн Юніон. А там треба давати тою валютою, яку повинен отримати отримувач. Хз про москальські Візи і Мастеркард... ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- Треба перечитати, дякую. Хоча - це, по ідеї тут треба класти на рахунок отримувача гривню, а він там зніме рублі? По комерційному курсу + комісія? Складно і дорого вийде...
Та на базарі...шо у Львові вже нема валютчиків? Колись в ощадбанку був найкращий курс, але то я ше років 5 тому купував.
В них завжди драконівський курс. Ну і не знаю я в обличчя постійних мінял, боюся нарватися на "кидал".
Та нє...Скоріше ринковий, коли все рівно то на пару копійок таньше ніж в конторі, а коли дефіцит то деруть звичайно, але рУбель мабуть скоріше скидають ніж скуповують...
Півтора тисячі гривень сума невелика, думаю, що в самій роісі можна буде легко поміняти в обмінниках. Кажуть, що гривня дуже ціниться в прикордонних з Україною містах. Хоча цю інформацію слід перевірити.
Засрали тему бздурами. гривня в рашці не міняється ніяк і не мінялась. По вестерну тре посилати в доларах або євро, видають на руки рублями. Добре що хоч такий варіант. Може забулисте ,що рашка воює в Україні...
Перепрошую, я помилилася, не Вестерн, а Юністрім. Це, думаю, буде дуже дорого - купляти тут в мінял (ну бо дларів в банках точно не продають) по хз якому курсу долари, щоб відправити і там зняли в рублях (плюс ще одна конвертація і втрата на курсі). Що воюємо - ніхто не забув, думаю.
Bulavka, рублі е, але їх не продають, як вам тре відправити переказ то через юністрім, але знов халепа, мусите прийти з долярами.. Мисля, давайте спалимо нацбанк, за нєнадобностью, від нього шкоди більше ніж користі..
З долярами - дуже дорого мені вийде, бо, знову ж таки - долярів не маю і треба купувати. Буду шукати мінял, щоб купити рублі, дякую.