Та в лесу понятно. Только в какую сторону хоть ехать, а то леса вокруг. В лесу как то темно и грибов не видно. Я ж не прошу сдавать грибные места, а так, хоть общее направление...
приєднуюсь до здавальників: Нортел"є , що 80 кеме на північ від Стокгольму, прямо у місті, не тре нікуди їхати. Косу тільки з собою прихватіть, бо там їх капєц скільки! Доречі на полювання теж туди непагано їздити - олені, косулі, зайці.... і в ліс не треба заходити далеко
Собирать можна везде... Даже во Львове... Собрать проблематично... Но если хочется, то задайте вопрос селянам, продающим грибы на Привокзальном: - А звідки ці кобзарікі?, - будете мати приблизний напрямок пошуків...
Оригінально. Так і зі всім решта - йдете на базар і питаєте відки воно, потім їдете і збираєте на халяву.
Дивна Ви людина, Audun... Невже просто сівши в першу-ліпшу електричку чи маршрутку, можливо приїхати до місця, де є гриби? От у Стрию підходжу і питаю: - Звідки? Дають відповідь: Лотатники, Вишків, Стинава... Ніхто, звичайно, детальної схеми не намалює... Але... Далі вмикаємо моцк, робимо висновки, дивимось в мапу, питаємо знайомих і їдемо...
Та все простіше. Приїжджаєте в Стрий, питаєте - як до Василя на городик потрапити. А далі вже огірочки і помідорчики якось на гриби виміняєте
Всім привіт!) я сама ніколи не ходила по гриби, але в мене знайомі їздять під Ізюм або у Карпати, звісно)