Блік, ви явно не знаєте німців та їх історію. Німці, коли були в такому стані як ми, не чекали приходу "негрів", а самі піднімали свою країну з руїн, не соромлячись ніякої роботи. Вони дорожили кожним верстатом, який не вивозили переможці, а не викидували його в металобрухт. Тому на даний час вони й є ПЕРЕМОЖЦЯМИ, над своїм невіглаством, вирощуючи на своїх пісках 80 центнерів з гектару проти наших 18 на чорноземі..
Ну ты смешнюля Производство - это рабочие места, адекватные цены и нормальное качество. Приведу пример из жизни. Пара вполне приличной и стильной обуви обходится без магазинных наценок примерно в 200 гривен - я говорю о сапогах. Простоя у реализаторов тоже нет..Просчитай выгоду для производителя, продавца и покупателя. Подчеркиваю - КАЧЕСТВЕННЫЙ товар. Про тету Софу - класс, запомню))) Да, я согласна. И сама вижу страшные вещи - тот же завод по производству цемента - это катастрофа Думаю, контроль за очисткой и вложением капитала вэту сторону производства должен быть ужесточен.
? Ты о производстве препаратов с кодеином? Так их реализуют в аптеках без рецептов, поэтому огромный спрос и , соответственно, такое производство. Все идет от бесконтрольности, увы... Собственно, Интерхим был упомянут из-за очистки. Откуда данные? Мне интересно. Блик, я читала кандидатскую ребенка, общалась со многими людьми, разрабатывающими и использующими препарат. Мне интересно - где и каким образом с ним знакомился ты?
А росіяни майже всі...офіцери в армії,флоті,міліції...пожарники і феесбешники! Работают знацця!...як євреї на шахтах Донбасу і Кузбасу
Ще більшу катастрофу ви просто не бачите чи не хочете бачити. Про неї пробує щось довести якийсь там Прокіп, а ви йому - "не гони грязь на людей". Ми зараз всі паразитуємо за рахунок майбутніх поколінь. Для доказу подивіться статистику росту побутових сміттезвалищ в Україні, відходів виробництва та катастрофічне зменшення якості питної води за рахунок нашого "життя", якщо цей паразитизм можна так назвати.
Якої безконтрольності ? Там контроль ще який. Занос грошей до самої верхівки влади, за право виробляти у необмеженої кількості цей препрат, який замінив показово вилучений з аптек трамадол, контролюється чітко. По панятіям. Я знаю. Хитрі одесити з цього науково-дослідного інституту розробляли його ще у далекі радянські роди як секретний чудо-препарат, що буде лікувати усі гепатити, усі віруси взагалі, ну й отримували гроші на це від держави. Потім виявилось, що гепатит він не лікує, й герпес не лікує, і взагалі. Став він "імуномодулятором від чихозу звичайного". Ну а тут союз розпався, люди не розгубилися, учредили цей інтерхім, й почалася вже інша історія.
Група молодиків з антисемітських спонукань скоїла побиття хлопця, одягненого у традиційний одяг. За словами потерпілого, місцева міліція спочатку відмовила прийняти рапорт про побиття, однак потім все ж завела справу.
[OFFTOP]От тому ,ще і в сільському господарстві України-Неньки росіяни також Нє Работают! Не нравіцца..і усьо! А в Bерховній Раді пажалста! С удовольствієм! Дєпутатом! С референтамі і прі дєнгах. Ну й не їж...хто тебе заставляє! Їж свій "Бородінський" хлєб...А де він?) Нема! Вот і приходиться Їсти традиційно "на-халяву" український! P.C.Да Ви нє отвлєкайтесь...Продовжуйте дискусію з п.Луною. Мнє даже інтєрєсна![/OFFTOP]
я не русский, к верховной раде не имею никакого отношения, бородинский хлеб не ем, и дискутировать с вашим прайдом не о чем.
1. Все может быть. 2. Гм...Откуда инфа???? Я знаю - не аргумент. ая знаю, что его применяют в лечении гепатитов и сейчас. Давайте отделим котлеты от мух. Я замечаю, но по-прежнему считаю, что должна делать то, что могу. А грязь вы льете независимо от темы. На всех подряд.
Та відносно нормально, а ось німці ... Немає ніякої совісті та поваги до грошей нашого галицького магната, власника фк "Карпати". 3 : 0 - хіба це не ксенофобія до нас?
А з першого (та і подальших) погляду і не скажеш. Я наприклад вірю. Бо у ВР мало хто навіть елементарній грамоті обучений. Печія? Ой лукавите. Як би не було про що, то не дописували б в темі, і переважно з нашим прайдом.
да ну. ну да, там и греческой философии никто не знает, увы. вкус тупой не лукавлю вас ксенофобия не интересует.
как с тобой говорить о ксенофобии когда ты : а) слил 100500 раз и не смог аргументировать почему я ксено(украино)фоб б) когда ты говоришь, что не национализм в украине - является проявлением ксенофобии