Да не то слово - розумничка - киця...Только почему-то Ваша умница не папам-мамам в глаза свои ФИ высказала. Понимала, смелая дамочка, что дитя ей отпор не даст.
Ось цим і розумніша Фаріон за вас, що до такого не доходила. Для вас, я бачу, все за межами Привозу "чушЬ". А я не "чушь", якщо спадкував гени від тата-українця та такої ж матері. Та для вас і "тато" є "чушь", бо ви користуєтесь суржиком ХІХ століття від французького "папі".
До чего не доходила? Выражайтесь яснее. Прокіп, мне 36 лет, мои убеждения формировались не один год. Так вот, одно из них постараюсь донести до вас. Гордиться какой-то данностью - национальностью, высоким ростом, голубыми глазами - может только гомо эректус. Гомо сапиенс же вправе гордиться только делом рук своих, разума своего. И мне абсолютно все равно, что мой отец - поляк, мать - русская, а жена украино-болгарка. Все мы украинцы. Занавес.
http://ru.tsn.ua/ukrayina/internet-proveryat-na-ksenofobiyu.html ховайсі хто може,а хто нє спряталсі я нє віноват
Оставьте Луну в покое, "Привоз" и его окрестности - это моя епархия ) А Фарион - слабачка и трусиха , воюет с манюнями, да и к слову сказать , неумело и неумно !
Пане Balaganoff, пойміть, хоча може вже і пізно, що українецем перш за все відчуває себе той, хто не має якихось виключень із іства українства,при цьому за етнічним походженням він може бути баудь ким. Тобто Всі атрибути без виключення притаманні українській нації цілокм і повністю, без виключень і припущень сприймає як свої рідні і надає їм абсолютного пріоритету перед атибутами інших націй. А українська мова, як головна складова українського іства. А той хто вважає, що може робити виключення і вибірково підходити до самоідентифікації, являється "унтерменш". Або просто любитель української природи, особливо коли вважає головний чинник необов"язковим. Наприклад. Перед Вами три мовчазні фігури молодих людей, одягнених в однаковий одяг (нехай це буде робоча спецовка), з легкою неголеністю, з однаковим кольром шкіри, однаковим кольором очей і т.п. Тоб то ніякої зовнішньої різниці немає. Увага питання. Яким чином Ви будете ідентифікувати їх по національностям?
А можно я? Можно я???? Я им покажу бутылку водки, печеную картошку и добрий шматочок сала!!!!!! Русский, ясен пень, ханыга, за водку схватится! белорус стащит сало и картошку!!!! А наш, настоящий, точно молодицю ни на что не променяет)))))))
)А фины, они ж горячие парни, пока поймут и подумают, что сказать :rolleyes:, уже и говорить не кому будет, всех разобрали, или разобрало :o
Та шо Ви, дядьку , таке кажете!!! Ці ж росіяни хитро...вумні, як не знаю хто...Вивчить, падлюка, та обманювати буде, а жінці як розібратись??? Еее, нііі!!!!!!!!!!!! Мій варіант гарантовано вірний!!! Там ще є таке...ДУЖЕ- ПРЕДУЖЕ СУМНЕ продовження....)
Пане Balaganof. А Ви би змогли вчинити як вчинив пан Блік? Просто взяв і одним махом перейшов на спілкування українською. Чи Вам щось заважає? Щось непреодолиме стримує? Як що так, то що саме?
Гей, Луна, щось в тебе дописів зменшило. Це з того, що ти відмовляєшся від усього, що казала раніше, ти тепер табула раса, й готова прийняти нове вчення ?
Сам такий))) а це, киця, після невдалої косметичної операції... Я не дозволяю тобі про це розпитувати, бо заборонено суворо, то ж мовчи, любий...))) А вчення.. от як тільки тебе до свого перетягну, то ти тоді мені про свої дурнички розповіси..у минулому часі