Як що не важко то давайте наводіть по одній тезі, а я буду коротко відповідати, є заперечення чи немає. ОК? Думати взагалі корисно, і перед тим як нічого не казати і особливо перед тим як щось сказати. Ваші так звані похвали на мою адресу свідчать про те що мислительний процес у мене таки не спростовно присутній. Тепер залишилось вияснити як з цим складається у Вас. Принаймні публічних похвал(визнання того що Ви здатні думати) мені ще не траплялось.)
Костусєв відмовився вшанувати Голодомор Субота, 27 листопада 2010, 16:42 Мер Одеси Олексій Костусєв не прийшов на скорботний захід біля пам'ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років.
(Из интервью телеканалу "Россия") "А кто такие были славяне? Это варвары, люди, говорящие на непонятном языке, это люди второго сорта, это почти звери. И вот к ним пошли просвещенные мужи, принесли им свет Христовой истины и сделали что-то очень важное — они стали говорить с этими варварами на их языке." Геббельс на трибуне Цитата: "славяне, будучи этническими ублюдками, способны воспринять и нести великое наследие Арийской расы, и вообще славяне не годятся для того, чтобы быть носителями культуры. Они не творческий народ, это стадные животные, а не личности, совершенно не приспособленные для умственной деятельности." Пауль Йозеф Геббельс, 1942, "Дневники"
Оце й є приклад КСЕНОФОБІЇ!. Українців від Збруча до Волги "мочили" як непокірних. А на Волзі зачепили ще й "незрозумілих" німців. І брешуть ті, які кажуть, що в цьому геноциді не винна якась нація. Є така, на основі культури якої й породився людиноненавистний більшовизм. Царство небесне невинноубієнним та прокляття тій нації, яка поряд з гітлерівцями принесла в світову спільноту таку чуму і яка до цих пір не покаялась в своїх гріхах.
да насрать пан Гранд! вы ТВ седня дивились? как бы Табачник не раззевал свой поганый рот, как бы не бесились все эти Колесниченки за свои Донецкие Руси, а свеча в углу экрана горит почти на всех каналах, и что-то мне подсказывает что это не "спущено сверху"....
Ох...вроде взрослые, интеллигентные...а себя не бережете. Проклятия падают в первую очередь на голову тех, кто их произносит. А нацию проклинать - верх безумства. Кто сегодня проклинает немцев? Только глупые.
Луна, не вживайте слово "інтелігентність", бо воно вам геть не зрозуміле. До речі, як і мені, вихованому в оточенні спившихся фронтовиків та уцілілих від невігластва ординської імперії людей. Це з яких правил? З тих, що придумали іудеї після винищення ними фестимілян? Тільки "глупие" зрівнюють покаявшихся німців з офіційними спадкоємцями СССР, які продовжують марити "великими" Сталіними.
Прокоп, Вы несколько забываетесь. Корона тесновата, трон высоковат. Оценивать чужие познания и разумения - не Ваш конек. Вернитесь к проклятиям, из Ваших уст они звучат органично. Извините за бестактную поправку к Вашему посту. Не стану впредь мешать заниматься благородным и плодотворным делом, проклятиями наций.
Тільки їй дано, як представникові чи то "великого" чи то "єдинобогообраного" народів. Боже ж мій. Пожила б ця "інтелігентка" після війни, коли голодні люди в землянках кляли не то що нації, а й самого Бога за відсутність співчуття. А тепер логічне запитання. Чи може бути поряд з "великим" народом ПРОКЛЯТИЙ?
Я представник многих народов, так что завидуйте) Всюду ДОМА, не то, что вы - в одной берлоге и не дальше своего носа. Я на интеллигентность не претендовала. А вот со сказанным согласна. Только ТЕ люди имели право, их никто не осудит. Вы тут при чем?
Я пережив голод 1947 року, коли в мами спухли ноги, а бабушку спас випадково знайдений клуночок гречки. А ще я пережив за своє життя гноблення від одного "великого" народу, який я і проклинаю, як і своїх земляків-перевертнів, які цьому народові в служках ходили.
И не только Вы. Моя бабка с дедом точно так же голодали в Подмосковье. Являясь представителями проклинаемой Вами нации. Может, прозвучит невежливо...Но тот голод был не воимя вражды и проклятий. ДАЙТЕ ЖИТЬ уже спокойно, хватит МСТИТЬ всем вокруг. Виновников тех кошмаров уже нет в живых. А проклиная целые нации Вы обрекаете своих потомков на свою судьбу.
Ви так і помрете, але не зрозумієте різницю між НЕДОЇДАННЯМ, ГОЛОДОМ та ГОЛОДОМОРОМ. В Нечорнозем'ї після захвату України НІКОЛИ голоду не було. З 13 снопів, вирощених в Україні, 12 йшло туди. А ваші дід та бабка НЕДОЇДАЛИ ради клепання для "3-го Риму" атомної зброї.
"Єрундіт" тут той, хто навіть не спромігся пом'янути тих людей з мого народу, які загинули від КСЕНОФОБІЇ та послідуючого за нею ГЕНОЦИДУ.
Ясное дело..мы ведь сейчас будем меряться, чей голод сильнее и чья лебеда вкуснее. Анжей, не об этом речь. А о том, насколько разумно проклинать НАЦИЮ. ВСЕ виновны...всех анафеме.