Кажуть там десь у Конго, де негри, трохи воюють зараз. Та активно супроводжують це поїданням один одного. У буквальному сенсі. Може воно й цивілізованіше, я правда трохи сумніваюсь, але вам, звичайно, видніше, ви ж бували, кажуть, у таких країнах.
А я все ждала, когда же Вы меня повиею назовете...Миленке первой "повезло". Ну и мелкие же вы мужичонки, господа ксенофобы. Киця - этаты!!!!! Не плагиатствуй))) Бла-бла-бла. Я не мовчки спостеригаю. Я вам прикурить даю, шоб зараза в стране не распространялась. Стерилизую..домохозяйничаю. Ну, во-первых, истерируете тут в основном Вы. Особенно впечатляют надрывные песнопения о гилляках и возмездии. Трепачи))) А во-вторых - ещё одна угроза и я перестану оправдывать Вас слабостью в споре. Прекратите угрожать. вас никто не боится. [OFFTOP]Чтобы цивилизованно послать втуда человека, надо вокруг него создать одно большое "нахрен"[/OFFTOP] :rose:
Цим "мужичонкам" просто гидко дивитися на жлобські картинки з голими сраками. Вони краще реагують В ІНТИМІ на реальні ніж на такі КСЕНО-картинки.
Свежо предание, но верится с трудом. То, что вызывает отвращение, не станут копировать и постить трижды. А за сим действом Юрко был застукан. Так глупо было бы наоборот.
Ну Ви ж не захотіли бути Мата Харай, а вона захотіла. От їй і повезло, а Ви проспали своє щастя.) Ми не дрібніше ніж ви пані та панове московські совки. Ви та будь яка домогосподарка що керує державою? ох і нещасна Україна. Ви закликаєте від слів до конкретних дій? Рано. Вмійте чекати.) А я і не хочу щоб мене боялись, я хочу щоб до Вас дійшли абсолютно прописні істини. [OFFTOP]Щоб цивілізовано сходитти втуди зі мною разом, або хоч якось вкусити себе за те, вам потрібно зрозуміти, що нам "похрен".[/OFFTOP]
1. Эхх...раз в сто лет захотелось. чтоб хоть подумали отакое - и тут облом))) 2.Дрибнише. Я не про размеры тела. 3.Не,я не претендую. Мне хватает, чем керувать. 4.Та недочекаюсь, дядьку. Старувата от вас чекать)) 5.Апсалютна пустые слова. 6.Я не могу вкусити себе за те)
авжеж не москаль) PS Chornobrivcy_Hakuna Matata (2008).avi эта.. а "чорнобрывци" на русский как переводится - ? бритые негры, чтоль?:rolleyes:
Какая прелесть ) Я скорее всего загоржусь :o ! А классно, руками не могу, так хоть виртульно дотронется ), могу себе представичь, чтобы со мной сотворили, окажись я рядом , Слава Интернету !
[OFFTOP]А-а-а-а так он воно чим викликано вимоги припинити залякування та перейти до практичного виконання погроз:rose:Ах! шалунішка.) А я старий дурень ніяк не дотумкав такої нервової реакції. Да-а-а ще більше постарів, багато яких моментів в нравах молоді не розумію.[/OFFTOP]
[OFFTOP]Ви цей, того, гм-гм, припиніть розвиток теми в подібному напрямку. Бо скоро почнуть виясняти чи Ваш макогон має живлення від батарейок кислотних, чи від 220v.)[/OFFTOP]
[OFFTOP]:oМамадорогая. Ну и нравы у дедов))) Степанча, жаль, нет...Но прототип найден) Дважды не смотрите... [/OFFTOP]
[OFFTOP]А я Вас попереджав, і навіть утримував від розвитку теми макогону і шльопаннів по сраці.):rose:[/OFFTOP]