Як що бути відвертим і серьозним, то даний прецендент повинен набрати ваги грандіозного дипломатичного скандалу світового рівня, з відповідним викликом посла і подальшої його висилки,, нотами протесту і вимогами пояснень керманичів московщини стосовно інценденту, вимоги покарання винних суддів і вибачень з відновленням статус кво автономії і гарантіями її вшанування в подальшому. Ультиматумом врешті решт. І як крайній засіб - розривом дипломатичних відносин. Але не з нашим щастям. Це було можливим в Польщі наприклад, яка зробила Лукашенка, після аналогічних дій стосовно польської діяспори в Білорусі, небажаним візитером. У нас же ані пари з вуст з окупаційного так званого уряду.
Ви були б Зоєй Космодємьянской, і палили б українські хати в тилу наших віськ по завданню ФСБ, а ми би Вас як Зою піймали і ......ну а далі знов вспливає тема гілляки)))
Я не жерла организацию в России. И понимаю, что проще свалить вину за это на оппонента. Нежели на Россию, которой по большому счету на Вас глубоко... А если сербезно - если причина закрытия организации реально указана, то я считаю, что долна быть реакция посольства и правительства Украины. Однозначно.
Тема как называется? Ксенофобия в Украине Идите в тему про Россию и там обсуждайте уродливый путинский режим. Украинцы каким боком до него?
можна. Бо вона теж погано скінчила. Дог того ж вона, за великим рахунком, була повією. Нехай навіть елітною, але повією. Аватарка Ваша вже матахарська.))
Так мені ж не дають жити російськомовні східа та півдня. Вони мені країну запороли. Обрали президентом Бидлуковича.
Киця моя, в українця не виникне стійкої неприязні та відрази до його української мови. А любов до української мови у тих, хто любить також й Росію нам, мабуть, не дуже й потрібна.
Ви мовчки спостерігаєте те пожирання, і на додачу пропагуєте в Україні ворожу(яка пожирає українців) країну та її недолугу культуру. Тобто Ви з безпосередніми пожирателями працюєте слажено і в унісон. Напрошується висновок-питання;- чи не за крохи із того стола пожирателя так стараєтесь? Як що не валити провину на попнента, то який же він тоді в біса опопнет? Так от я і вимагаю теж на московщину (і на вас як її відкритих пропагандистів і агентів впливу) глубоко...... А щоб і надалі не повадно було, додати ще й больно..... Хіба Ви ще не пересвідчились що в Україні немає ані посла в московщині, ані так званого МЗСу і навіть уряду. Натомість в урядових будівлях сидять окупаційні плазуни і нечисть, яка переймається перш за все як здерти з українця мзду і оброк. Це в польщі є уряд і МЗС (принаймні при президентові Качинсько були). тому справа захисту українців по всьому світі лежить на нас , українцях в Україні і діяспорах.
То шо Быдлукович ******, никто и не спорит. Ну а кого было обырать? Йулю?%-) еще хуже. Если бы во второй этап вышел Ющенко, я бы за него голосовал. Пусть бы докончил начатое дело -развалить и расколоть страну.
О, ти вирішив хоч щось сказати. І зразу видав себе з головою, тобто показав хід свого мислення - "українці, в вас є українські школи ! Вони ж є !! І сало є !!! Це ми вам усе дозволяємо ! Ми проти цього нічого не маємо ! От як ми полюбляємо Україну !" )