Я Вас умоляю...Мой образ никогда не был утонченным, и тем более - чемным. И умирать от стыдобы от слова гениталии я не собираюсь. А за попытку перекрутить мои слова в данном направлении ещё и между глаз макогоном могу нежно и чемно залепить. Адиос.
Извини, во всём виноват мой Папа :o, он корень хрена (растения) называл "хроном" , видимо, чтобы не травмировать раньше времени, моё детское восприятие мира
Отак і мене інколи заносить. Соромно стає, коли руки на пульті від провокацій починають опереджати розум.
Вам цього ніколи не зрозуміти, бо в вашій культурі відсутня совість та самокритика. До речі, як і грамота - мій аватар пишеться на вашій мові ПРОКИП.
. Если у Вас руки с головой отдельно, то у кого из них совесть, а у кого самокритика?)) Про аватар. Есть несколько методов перевода. Тот, что предлагаете Вы называется калькированием. Ничего против не имею, будете Прокипом.
Це тільки в культурі Х імена перекладаються. А в цивілізованих народів Ніколай Амосов так і залишається Ніколаєм. Спочатку спробуйте на язик ці незнайомі для вас риси.
Та про яку цивілізацію може мова йти після 300-річного перебування в такому болоті?! Хоч трошки відшкребтися від цього бруду.
По попередніх дописах можна прийти до висновку, що "услышать" не значить зрозуміти. Тут я вже не помічник. Ви не Яник, а я для вас не Ганя Герман для вдовблювання незрозумілого.