[OFFTOP]перестань унижать мужское дост...... ой, мужскую самодостаточность :rolleyes::o на счету этого не видно [/OFFTOP]
Не, ну мы с Вами, дядьку, тоже не истощенные, ну не надо отое самое))) А последнее - я плакаль))))) ЧЕМ?????? Ежели у Юрка давно все это...поместилось компактно)))))))))
[OFFTOP]И почему я всегда считала, что для сочинения стихов нужен обязательно талант? Ошибалась однако. Оказывается главное - желание! )[/OFFTOP]
Вірно помилялись...Як для руссофобії,юдофобії.... достатньо українофобії,Голодомору... Все просто,як :Ти мінє,а я тібє...туда ж!
Недостаточное обеспечение населения УРСР продуктами питания-это недоработка украинских партийных и советских работников.
Вони були такими ж українськими, як Єкакєріна ІІ русской. І від цього "недостаточного обеспечения" в якійсь українській сім'ї виріс viktor з страшенним дефіцитом фосфору в мозку, який в кінці кінців, загубивши орієнтацію, прибився в Ліпецьку.
А гоголь-моголь не пробовали употреблять, говорят очень помогает , о как все намешали и Екатерину, и Виктора, и Липецк ... Что это было ?
Це називається "сповідь яничара" про відречення. З Богом, Парасю! Він мову вивчив в Ліпецьку. Ги-ги-ги.
Мову я изучал в Харькове. А шо? Миша Кондратович тэж балакав. И кипу мне подарил. Я сейчас сижу перед компом в кипе!
Лижет не по одеськи. Що й нервує де кого. І чим теперішня Одеса від Ліпецька відрізняється? Ні там, ні там не можуть визначитися з поєднанням Єкатєріни, Віктора і Ліпецка. Пояснюю - поєднує їх рідна вам культура під відомою вам назвою.