Це путь на гілляку. І він цілком осязаємий для тих в чий бік він пролягає, а саме табачник , янукович і ціла низка таваріщей. решта ж прихильників може просто на цьому шляху відбутись моральними нотаціями за бездумний вибір, з обов"язковим письмовим визнанням своїй помилки і самостійно відмовитись від участі в виборах на найближчі п"ять років.
После всего) Это же Блика путь...Чета Вы...недочитали)) И меня на гилляку, и его-несчастного ?))) Пане Гранд, не юлите, в третий раз повторяю - Вы обо мне написали, обращаясь на Вы с большой буквы?
Степаныч, много еще нас, живших тогда, осталось, так что не.... Нельзя было в СССР занимать пост директора завода, директора школы, ректора вуза, командира полка и не быть членом КПСС. А уж о более высоком положении - вообще молчу.
Ну, де у чому ми можемо піти на компроміс, але задурити нам мізги "бла-бла-бла німа чорного, німа білого, а табачнику за щось там плюс" не дамо.
Ну..поскольку Гранд по каким-то безусловно важным причинам не хочет прямо ответить на мой вопрос, смею предположить, что из контекста выходит - обращается пан лично ко мне. В связи с этим у меня к пану есть вопрос и предложение. Вопрос: есть ли у Гранда ссылка//выдержка//письмецо//буковка//фотка галочки в бюллетене, подтверждающая выбор Луны во время выборов Президента? Предложение: проанализируйте свои слова о гилляке, сопоставьте их с моим образом и честно ответьте - подхожу ли я на роль объекта, на который Вы - лично Вы - сможете свалить вину за гнилые подначивания и стравливание граждан Украины? Я Вам глупости о гилляках писать не буду, идиотизм заразен - просто постараюсь держаться подальше П.С. Плиз...перестаньте лазить по моей страничке, некомильфо.
Не, задурить то, чего нет - нереально. Блик...постарайся понять - с некоторыми людьми на одном поле..песни петь - себя не уважать. О каких меморандумах ты говоришь? Кто такие МЫ? Три с половиной человека на Острове? ВАС нет, ВЫ - бульбочка, пузырек на луже в дождливый день И это оченно карашо, потому что у страны есть будущее без нацистов.
я думав що Ви вже звикли до мого стилю написання постів в яких не вистачає ком, а іноді і занадто багато їх, не всі слова пишуться з великої літери які б мали писатись саме з неї і т.п. Я намагаюсь писати швидко не звертаючи особливої уваги на громатику і пр. правила. я намагаюсь в допис вкласти думку, яку вдумливі співрозмовники на всих без виключення форумах розуміють. На минулих позачергових виборах мера Київа, група молодих, креативних патріотів міста- столиці широко запропонували щось типу флеш-мобу, з коротеньким текстом-прханням до патріотів Київа і небайдужих до долі мсіта молодих, освічених киян. Вона звучала приблизно так : "Брате-(сестра), як що ти патріот міста Київа, ти забов"язаний в день виборів викрасти і сховати паспорт своєї бабусі (дідуся) і врятувати Київ від катастрофи". Це в світлі передвиборчої кампанії пана Черновецького (харківського "генія", невже там тепер всі такі в Харкові?) і роздачі продовольчих наборів пенсіонерам. Нажаль цей флеш-моб кияни сприйняли як стьоб і не зрозуміли його глибину і суть, і власне за це і пожинають плоди сьогодні і ще декілька років пожинатимуть, бо у них і самі вибори забрали. А тепер виявляється паспорти треба викрадати і переховувати у 45% населення поки що України. Ви нажаль до цього конгломерату тежє відноситесь.)
) Я так и знала, что слив будет колоссальный и подобен рыку сливного бачка в коммунальномтуалете))) Но - есть одно НО. вы процитировали ответ на пост Спайс, мой ответ. Контекст, Гранд.. Некрасиво.
Тобто відмовляєшся підписувати меморандум злагоди, який містить у собі образ ідеальної України ? Ну, як то кажуть, сама відмовилась від простягнутої тобі руки, сама обрала хибний шлях. З цього моменту ти для мне нічим не відрізняєшся від тугриків. Так.
Ненавидеть Табачника за его дела на его министерском посту - вполне нормальный "путь" для гражданина Украины.