Я маю пропозицію перейменувати тему у "Чому свідомі українці зовсім не люблять москалів". Чи якось так. Бо зараз назва не відповідає тому, що тут обговорюється.
Це ідея. Я вже думав створити таку. але чомусь впевнений, що її обов"язково перемістять в інший розділ.
Ваши опусы написаны примерно в том же стиле. Нет, это продукт Вашего воинствующего национализма. Ответный ход Предупреждение, Гранд. Правилами форума запрещено использование как аргумент профессии оппонента.
Е ні. Тут я не погоджуюсь. Я мав на увазі матючча які воно без всяких церемоній вживає на форумі. При чому при прямому попустительстві пана Степанича. Хоча я і не проти щоб рідна москвинам брудна, матерна лайка якось каралась. Бо вона є частиною їх культури, а значить і Вашої. але ж правили є правила. І вони вочевидь застосовуються вибірково. А так нехай би собі матерився. Навіть цікаво стає, може щось новеньке почерпну. А хід у відповідь цілком мною очікуваний, ба навіть бажаний. Його "ходом у відповідь", я ще не мало кровушки вип"ю у тутешніх совєцкіх людей).
Ну и не погоджуйтесь. Это и не обязательно. Достаточно прочесть Ваши посты. Я прекрасно поняла, что Вы имели в виду, намекая на мою профессию. Удивительно, не зная ни одного моего ученика, Вы нарисовали себе образ малолетнего матерщинника. Не буду Вас переубеждать, по большому счету, мнение о моих детях человека, их не знающего, меня не интересует. Будьте внимательнее, сообщения Северного отмечены Модом ДО Вашего заявления о моих учениках. Слив не засчитан. А насчет крови...оно Вам надо? Выкручиваетесь...и где тот старый Гранд...
Це на кшталт...... Півень :" Моя справа прокукурікати, а там хоч і не розсвітай") Так? Вибачте, а кого ж Ви перед форумом малюєте із пана Бліка? Ну не сприймайте все дослівно. :rose:Ви ж знаєте мою пристрасть до образних порівнянь та метафор.:o Та нехай собі матюкається. Тим більш що я йому багато таких можливостей ще предоставлю.) Він на своєму місці. Як той олов"яний солдатик-пенсіонер без однієї ноги.):rose:
Похоже. что да. Очевидно, Вы рассчитываете, что после вас Украины уже не будет. Конец света, потоп. Поэтому сегодня в первую очередь важно бороться за чистоту расы. Он сам себе художник. Мне безразличны Ваши пристрасти Ничего? Увы...давно его не видно
Тільки не приписуйте мені того, що не приписується. ОК? Ну так і залиште його в спокої зі своїми сюсюканнями наче з дитиною. Та звичайно ж нічого. Я від цього не страждатиму. Головне щоб і Ви не страждали. Станьте на стільчик (щоб вище було видно) і подивіться. Он він стоїть. Бачите?)
Гранд, вы сами себе все ПРИписали. Когда писали о чистоте расы, о браке, о детях, об обязательном алкоголизме русских и воровитости их же потомков. Насчет Блика - сорри. Я бы и с Вами так же, но возраст. В общем - спасибо вам, все удостоверились, что ксенофобия в Украине проявляется среди некоторых малочисленных граждан. Ура.
Ну про чистоту раси я не писав.Це не правда. Про шлюб та виховання дітей - писав. То спростуйте аргументовано ці загально відомі явища. я із задоволенням послухаю. може і підкорегую свої думки. Не переймайтесь моїм віком. Кажіть все що вважаєте за потрібне, я все сприйматиму без зайвих докорів та образ. Як що хочете матюкнутись - теж нічого.) Весь світ бардак, всі баби......)))
И про чистоту писали. Перечитайте себя. Аргументированно доказать Вам, что я не верблюд? Зачем? Не переймайтесь моим полом. Можете писать напрямую, зачем же всех женщин под одну гребенку из-за одной-то?:p
Ну от мені немає чого більше робити як нишпорити по форуму і перечитувати свої ж дописи.) Раз вжекинули звинувачення, то і підкріпіть відповідною цитатою. Презумпція невинності, хоч і не обов"язкова у нас з недавніх пір, але все ж таки ми стремимся до цивілізованості.... Ну хоча б тому, щоб самій переконатись в тому що Ви не верблюд.) Не дочекаєтесь:p