Я приймав участь в прогнозуванні долі Союзу в 1987 році (дивись газ Правда за 14.03.88року). Спецкор цієї газети реготав з моїх прогнозів розвалу Союзу, а десь 1994 році дзвонив, вибачався. Це страшно, коли й відносно молоде покоління виховали на міфах про якусь величність цієї сурогатної культури. Мілєна, ви разом зі мною є представниками малоцивілізованіих задвірків Європи. Доки ви не встановите факт цієї хвороби, ніколи не знайдете ліки для видужування.
Да не спорю я ни с кем, не собираюсь и не собиралась ни кого лечить :o, одного понять не могу, как люди, выходцы из одной эпохи .. могут так ненавидеть друг друга, только из-за того, что .. якобы - говорят они на разных языках
Політична культура базується на пласті інших частин культури (громадянської, міжнаціональної та інших), тому їх не можна роз'єднувати. Культура Росії базується не на письменниках, а на : - работа - не волк; - наглость - второе счастье; - не ворует только ленивый? - ціна людського життя - "бабы еще нарожают"; - і т.д.
Ми з моїм другом-мордвином Конкіним дуже ладимо. З покійним Н.Амосовим радо спілкувалися. Дружив я з достойними русскоязичними - уральцем-полковником Дьяковим та киянином ген. Вайсбурдом. Отаке то воно "якоби".
Ладно, всё это придумали русские, в таком случае приведите примеры противоположного, умного от украинцев . Не по той же схеме мы живём ? :o
:rose: могу Вам только позавидовать белой завистью Не каждому такое счастье выпадает ! [OFFTOP]Без обид, Вы с ними на каком языке общались ?[/OFFTOP]
Навіщо протилежне? Таке ж ганебне з нашої культури: - моя хата скраю; - земля нас прогодує; ... До речі, оце останнє-паразитичне і допоможе нам вимерти. А по якій же? Я тут до оскомини багатьом триндю про пагубність нашої культури "рашен". Українці та "русские" дуже різні по ментальності, а по культурі - за 300 років опинилися в спільному болоті. Тому навіть галичанам за 60 років приліпилися вказані вище ознаки нашої спільної культури.
З Кольою Конкіним тільки на українській по його проханню (вчив з інституту для завоювання серця українки Валі). Зараз він один з українських націоналістів м.Харкова. З Амосовим зустрічався лише два рази - не пам'ятаю. А зі своїми офіцерами-сослуживцями по різному. Правда Вайсбурд любив, коли я переходив на українську, бо він відновлювався в киянстві після митарств по Союзу з 1939 року.
Угу , это очень суперски, вот только у меня к Вам, будет одна огромнейшая просьба , Вы, когда меня цитируете, не приписывайте мне чужие цитаты и высказывания , я так не вы ...сказываюсь
а цитаток то мы и не разгядели... балаболка ты, Блик.. пустобрех. тебе ли с Слоном возиться? Смотри, уж ты хрипишь, а он себе идет Вперед И лаю твоего совсем не примечает (с)
Не, Блик, Вы таки феномЕн. Ну не нравится Вам Пушкин, но зачем же фамилию коверкать? Низко это. Ви не в курсі, що серед представників цієї "сурогатної культури" досить багато українців?
Правильно, по украински пишется Сашко Гарматний. А вообще прикольный чел был, писал пошлые стишки и евреек любил. Христос воскрес, моя Реввека, Сегодня следуя душой, Закону Бога-человека, С тобой целуюсь ангел мой. А завтра вере Моисея За поцелуй я не робея Готов, еврейка, приступить,- И даже то тебе вручить, Чем можно верного еврея От провославных отличить.
Не подобається мені кефір на ніч пити, а хто такий Пушкін, та як там він пишеться, за сто років повинна не знати більшість українців. Як не знає більшість поляків, чи німців.
Весь світ дурні ? А, я зрозуміл, слідкуйте уважно за думкою заруського орка - дурні будуть українці, якщо не знатимуть російську культуру, як свою власну! )
Чому увесь світ? Світ Пушкіна знає. ДУрні не знають. А культуру потрібно знати - нашу, російську, англійську, ... Проте Ви можете і не знати. Навіщо воно Вам? З Вашими "зрозуміЛ", "Весь"...
Пушкин для России имеет огромное значение, ибо по факту является основоположником литературного русского языка. В те времена участь русского была гораздо хуже участи украинского сейчас. А для мира Пушкин - всего лишь малоизвестный русский поэт, которого изучают лишь узкие специалисты.
Во всём мире имя Пушкина, Достоевского, Толстого знают, но естественр не все пример блик со своим Пушкєн, они же не пикемоны.