Критикуємо Київстар

Discussion in 'Телефонія' started by Falko, Sep 4, 2007.

1. Gron

Gron тафгай

UMC користуюсь десь 12 років. По великому рахунку, задоволен. Розмовляю дуже багато, але якщо немає роумінгу, то сплачую десь 650-грн на місяць, це пакет безлімітний. Зовсім необмежена кількість смс, хвилин, та о бєм трафику в інеті(майже всюди в поїздках користуюсь лоптопом з допомогою телефона)
    Може варто пошукати гарний пакет в контракті?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене веееликі претензії до Київстару...:aggressive:
    Коли йдем до лісу,в томуво місці...не тягне XL INTERNET:ireful1:

Не можу зайти ні в аську,ні на ЛФ...:dntknw:
    ррр...:ireful1::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Подзвони до оператора:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

5. syavych

syavych копач

Давно пора ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. sselev

sselev Well-Known Member

Аналогічно. Але в мене перед тим був контракт, як виявилось переїхати з контракту на корпоратив не так і легко. Або треба платити за перереєстрацію угоди ~100 грн, або переходити на пріпейд і аж потім на корпоратив. Я обрав другий варіант, обов'язково тут відпишу як все пройшло.

7. Максим Великий

Я вже перейшов, супер, мені подобається. пакет Бізнес 50. Купив ще один тел іходжу з двома апаратами. Лайф і КС.

8. sselev

sselev Well-Known Member

Перейшов з контракту на Бізнес-50 безкоштовним шляхом, правда така процедура передбачає заміну сім-карти 2 рази.

9. surma

surma Well-Known Member

Не то слово. Більшого хаосу ніж в Київстарі нема ніде.

10. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

а я мрію про той день, коли всюди ві львові буде безкоштовний вайфай!... :)
    тоді можна буде викинути карточку мобільного оператора, і просто конектити гугл-ток та аську...
    банзай! :)

не офтоп: я тиждень тому загубив свій лайф і рази-и-и-ир ве тр-и-и-и-и :cry:...
    якщо знайдете -- то не рухайте, хай собі валяється...
    дякую.. :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Максим Великий

Думаю не дочекаєтеся. По-моєму покривати весь Львів мережею вайфай невигідно(Тим паче безкоштовно потім давати інтернет). Адже постійно появляються нові способи передачі даних, і поки створиться така мережа то стане вже застарілою. Адже зара є ваймакс який по всіх параметрах дрюкає вайфай.

12. Максим Великий

Пишу про наболіле, про рагулізм від Київстару, про штучні какашки в бік абонентів.
    Мене був замахав оператор Лайф своєю перемінністю постійною і я від нього пів року назад перейшо повністю на Київстар, на корпоративний пакет Бізнес 50. В контракті виглядало все нормально і мені підходило. Але ось почав вилазити рагулізм чи то жидівство, а може просто нездатність надавати ЯКІСНИЙ зв'язок.

Ось деякі моменти:

1. Виявляється, коли на рахунку менше 10-ти гривень, то "использование услуги ограничено".
    2. В мене 9 грн на рахунку і я не можу дзвонити, вже 12-та ночі. Мені телефонує знайома і просить приїхати в нічний клуб забрати її, бо якісь проблеми і в неї закінчуються гроші на рахунку, перед тим як вона сказала в якому клубі. Я дзвонити зі своїми 9-ма гривнями, а в мене "использование услуги ограничено". Я бігом до нічного магазину біжу, купую поповнення, поповнюю, на рахунку 34, а в мене і далі "использование услуги ограничено". Дзвоню до оператора, відповідь, що дзвонити я зможу після 3-ї ночі. Прийшлося висловити оператору все що я про клятий Київстар думаю. Прийшлося вночі просити у перехожих подзвонити.
    3. Сьогодні теж подібна ситуація вже вдень, годину тому, не було грошей(менше 10-ти гривень). Поповнив і пів години в мене після зарахування грошей було "использование услуги ограничено".
    4. Протягом останнього місяця постійні проблеми зі зв'язком. В кожній 2-3-тій розмові на кілька секунд періодично пропадає звук, а інколи і роз'єднує розмову. Як це мене бісить. Поломка телефону виключена, тому що питав в знайомих, які теж користуються такими корпоративними контрактами, проблема в них аналогічна. Пояснив детально проблему оператору, сказали що вирішать. Через деякий час передзвонив оператор і відповів що в них все добре і проблеми я маю шукати в себе. А якже десяток знайомих в яких ті ж проблеми? - нехай теж шукають проблеми в себе. Отак-то, а я думав ЯКІСНИЙ зв'язок.

Шановний операторе створи мені простий тарифний план без всяких видумок і жидівства, і не кажи мені, що проблеми в мене. Проблеми будуть в тебе, коли я і такі ж як я незадоволені послугами, знайдуть тобі альтернативу. Шкода що у всіх операторів відбуваються такі ж речі.
    Окремо дякую коли ти мені безкоштовно тишком-нишком підключив послугу мелорінг, а потім так само тишком-нишком почав за неї здирати гроші.

Я розумію, що працівники з якими я говорю в довідці невинні. Винні хворі на голову і скупі до грошей менеджери, які не сплять, а думають про чергову свиню для абонентів, з якої вони вижмуть ще більше грошей і потішать свого "нацяльнікє".
    Бовдури не грузіть мене своїми умовами, зносками, доповненнями маленьким шрифтом, змінами в контракті і тупими рекламними СМС-ками з рекламою якоїсь події на яку я чхав з висоти пташиного польоту.

• Подобається Подобається x 2
  13. syavych

syavych копач

Ліміт відключення можете встановлювати самі, наприклад, через систему Мій Київстар. В мене стоїть -1000грн :)
    Користуюсь бізнесом 4 роки, є координатором корпорації на близько 100 номерів. За весь цей час і сам не мав, і від колег не чув подібних зауважень :dntknw:

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

О такі бздури КС любить робити...

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ше...Ромко висилає мені ММС і я чомусь не можу їх отримати,шоб Вам показати,хоча всі настройки провірила,все ладньо.....В чім справи?:dntknw:

15. Максим Великий

Координатором є колишній шеф, якого не хочу турбувати такими питаннями.
    В мене теж не було, а от останній місяць є. Підозрюю що може проблема бути з перенавантаженням вишки в межах якої часто перебуваю і ті мої знайомі також.

16. syavych

syavych копач

Може бути локальна проблема... 95% моїх колег не у Львові живуть ;)

17. sani

sani Well-Known Member

я наприклад недоганяю їхні контрактні тарифи з обов"язковим щомісячним платежем, такіж самі як і на передплаті...

18. Максим Великий

Я би сказав вигідніші. Принаймні для мене. У мене робочий день біля 30-ти вихідних дзвінків тривалістю біля хвилини.

Рахуєм:
    Плачу 50 грн абонки в міс і маю 500хв в мережі і 50 хв на інші мережі.
    Після дарованих хвилин ніякої плати за з'єднання і в мережі 15 коп/хв на інші 75 коп/хв. Тарифікація посекундна (якщо нема нової свині) і в межах корпорації 5 коп/хв.
    Я дуже ретельно і з калькулятором вибираю собі тарифний план і він на сьогоднішній день є найоптимальнішим.
    За місяць інтенсивного дзвоніння виходить до 100грн в місяць.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Можливо Ви не знайомі просто з ними. Почитайте тоді http://media.mabila.ua/ua/news/operators/kyivstar/kyivstar-bus-new-tarifs/

19. sani

sani Well-Known Member

якщо основному дзвонити на КС то без сумніву так, а якщо брати до уваги інші оператори, то яб не сказав...

на інші оператори ціна у вашому пакеті я так зрозумів - 0,75 грн
    а якщо взяти той самий Єдина ціна то перша хвилини виходить 0,25(за з"єднання) + 0,25 - тобто 0,50 грн ерша хвилини і 0,25 кожна наступна...

а якщо в оновному говорити між КС то так вигідніше :)

20. syavych

syavych копач

Так бізнес-пакети в основному і беруть корпорації, щоб працівники могли дешево розмовляти не просто всередині КС, а всередині компанії - між собою (що взагалі виходить майже безкоштовно). А для однієї окремої особи брати бізнес немає великого сенсу.

а де твій аватар? :)