нам лишнього негативу "даром не надь", а раз Ви задоволені, то звідки ж йому взятися? ... тільки як би там не було, треба "до хулєри" грошей платити, а тим більше переплачувати...
та воно то так, але як послухати відгуки про другі банки, вірніше про поблеми з кредитами, аж моторошно стає… а в Платинумі все якось організовано, спрямовано на клієнтів… менеше платити від цього звичайно не стане, та душі приємніше А ви маєте кредит?
Оооооо, це вже це вже цікавіше!!!!!!! Розумію, якого банку Ви, звичайно ж не скажете, але одне маленьке запитання: як Ви ставитесь до свого банку? І взагалі до банків,….. довіряєте?
якщо не спитаєте, то не скажу думаю банки, по своїй суті, мало чим відрізняються один від одного... чи довіряю? скажем так, Ви довірили б свої гроші чужій людині з паспортом (+ІК) і довідкою про доходи за останні 6 місяців? бо, по великому рахунку, саме це Ви робите, коли несети кошти на депозит. не буду вдаватися в усі деталі і нюанси, бо це воістину філософська тема, але скажу, що банки, як фінансові інститути, не існують окремо від держави і суспільства, а є лише їх елементами. імхо
Так я ЗАПИТУЮ!!! і все ж, Ви довіряєте своєму банку, можете сказати що він надійний? Взагалі, як вважаєте, є у нас в країні надійні та стабільні банки? І які вони, наші, чи з іноземним капіталом?
і все ж.. відповідь у попередньому пості. на додачу скажу: я кредитами не користуюсь і коштів на депозитах не маю.. взагалі (робіть висновки). у нас в країні є що-небудь стабільне і надійне? і яке воно?
глупота людська, надмірно доповнена зажерливістю та приправлена скнарістю. Особливо - на на суспільних та політичних верхуйовках помітна. == Яке? та ніяке - ні риба ні м’ясо. Ото з 2005-го почало видаватися, що нарешті на політичному Олімпі України хоч один мужик з’явився - і той Юлія Тимошенко....
Я схильна до думки, що все ж є стабільні банки. Можливо зі мною багато хто не згоден, та воно і зрозуміло, з існуючою тенденцією до поливання їх брудом, і присвоєнням вини за всі проблеми в країні….треба бути закоренілим оптимістом, щоб вистояти перед хвилею такої інфо...
Наприклад в мене є 3 мультивалютних депозити до запитання в наступних банках Erste, Universal та Unikreditbank - усі 3 банки належать до закордонних фінансових груп. У листопаді минулого року, коли почався шалений ріст курсу доллару та почались проблем у ПІБ, Надрі, Укрпромі та інших я пійшов і заради цікавості зняв де 1000 долларів, а де й 5000 євро щоб впевнитись у доступності власних коштів. І скрізь мені кошти видали за 5 хвилин. І тому я і далі поповнюю свої депозитні вклади, рівномірно по усім трьом банкам..... Але в мене завжди всі вклади були поточними і порівну долар/євро......
Так, NIK, вам поталанило більш ніж вкладникам "сумнозвісних" банків Не всі можуть похвастатись такою ситуацією з депозитами. Та як я помітила, далеко не з усіма банками проблеми, наприклад, в мене брат, так як і ви, тримає в декількох банках порівну, проблем з Platinum Bank та Universal Bank немає, та все ж хватило розуму пролонгувати в Укрпромі (іншого виходу не було, віддали лише %, а повну суму, сказали, що можуть по 100грн(депозит а доларах) кожен день...то це взагалі знущання..) Я після цього всерйоз задумалась з приводу довіри банкам, від наших добра не чекаю, одна надія на банки з зарубіжним капіталом (ІМХО)
НІК, поточні - то одна, а депозити - то інше, крім того у депозитному договорі такого понаписувано, що страшно грошики віддавати. Плюс до того в нас НацБанк може щос ьвидати... якщо через суд відсудиш, треба ще й виконавчу службу "стимулювати"... Специфіка!
Для купівлі авто мені не вистачає близько 15-18 тис. грн.Хотів взяти в кредит,але не вистачає офіц. зарплати по документах.Є варіант з поручитилем.Можу запропонувати непогані умови поручителю або тому хто посприяє з кредитом.
Іпотека отношение форумлян к ипотеке, автокредитованию вопросы, консультации ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Итак, на днях я стала счастливым обладателем ипотеки...
1) Везука! С ипотекой Вы словно ещё клевее стали... 2) В Вашем банке сотрудникам оформляют ипотеку на льготных условиях? Сколько процентов годовых, на сколько лет у Вас, каково соотношение подтвержденного дохода и ежемесячных выплат и каковы условия при прочих равных для человека со стороны? 3) Новостройки любые или из имеющегося списка?
1. спасибо, если поздравление от души) 2.в моем банке оформляют, в банке мужа тоже, но взяли в третьем банке как обычные клиенты причина, ряд, если интересно - расскажу 3. 12 годовых, на 25 лет, подтвержденный доход/ выплата приблизительно 1/3 4. брали строящееся жилье, возможно любое, только нужны документы (естественно)
Скажіть, будь-ласка, чи хтось колись закривав кредитну карточку від Приватбанку? Розкажіть, будь-ласка, всі нюанси, бо чула різні історії про продовження нарахування відсотків. Буду вдячна за будь-яку цікаву інформацію!!!
За що Вам будуть нараховувати відсотки? Відсотки Вам нараховують якщо ви не сплатили всю заборгованість, не розумію який зв'язок між закриттям картки і відсотками.