Так я ж так і гаварю...під чаас надвігающа-ва-ющаюся катастрохвой (ледве вимовив це таке знайоме і трудне іноземне російськомовне слово)!
О! За-дурно - то є файна ціна для такого гендляра, як я!) Перекладачем-переводчиком зможу з легкістю, бо народився я саме у Дрогобичі, але тепер наразі зустрічаю Армаякийсьтамдон у Таврійських землях! Вважайте, що домовились, бодай би то всьо шляк трафив і кров заляла нагла!)
Что-то я слишком много умничаю - все проще: в русском тоже есть глагол "лишить" -"лишиться". "Лишіться Ф." = лишите себя Ф. (Точный перевод часто плох стилистически.)
Точно! Но в русском варианте это означает "потерять". А в украинском - оставить...Есть оттенки вроде?
Вірно! От давайте і здійснемо необявлений ще табачніковський національний мовний прожект, при якому На Украине всі массони зможуть мати роботу,працюючи або строителями(!)...або переводчиками (грошей МВФ довласної кишені) І це требв здійснити скоре-енько...поки лохи (українці з вищою освітою,як Ющ ),та не перевелись!:rolleyes:
то мабуть таки файно....бо це ж доводить тезу про широки верстви українства... десь щеб покопатись мабуть і я знайшов би когось зі.... Самбору)
Проходите в перекладачі поза конкурсом,яко дрогобичанин щеплений ( чи щипаний?) і без оплати,задурно,яко патрійота свого ,такого ріднесенького краю! А...ачи випадково Ви не шпійон якийсь?)
[OFFTOP]тоді може має сенс зробити гілку, чи там тему "Шукаю земляків", або звернутися з проханням до модераторів, щоб, коли будуть мати час та натхнення, зробили в анкеті юзеру запис "місце народження", яке кожен зміг би вказати за власним бажанням[/OFFTOP]
"А вони так шепотяться між собою та дивляться..аж мені похололо всередині... А я їм: "А шо це Ви так тихо говорите? Може, ви мене вбити хочте?" (с))))
...і почнуться массонські хохми а ля Чемодан!Вокзал!Львів!) Всі попруть "на родінє" за гроші МВФ або Москви...скуповувати галицькі землі! Це ж так просто, ортодоксе Ватсон!(с) )
Та Ви ж, шановний, не будете марнувати час, щоб звертати увагу на недолугість таких хохмачів? на мій розсуд, то всьо гімна варте! поясню чому: переконаний, що методи експансивної західномонгольської зовнішньої торгівлі розіб'ються вщент об гешефторієнтовану ментальність галицьких гендлярів. усі економічні теоретики хутко йдуть до дупи співати, коли нащтовхуються на хлопський розум! Тому не бійтеся - "Сделка не состоится"!) Та якщо дасте затягнутися з тої файки, шо Ви, вуйко Холмс, палите, то може і я так буду казати!)
Так то воно так , та ре зовсім так! Купив си баньку консерви,написано Кілька...Відкрив,а там Їх ціла банька!)
Та й кажіть: Який той вуйцьо Юрцьо файний,же не мовить Мафія,а так культурно,по-літературному...Массони!)
Ну то добре! [OFFTOP]Але як справжный гоноровий задурно наймит-перекладач мушу сказати, же для мене шо тиї масцони шо тая махвія є одна срака-банька...))) [/OFFTOP]