Фасованые чаи совсем не то. Лучше покупайте развесной. Там и выбор больше, и качество сразу оцените. Даже самый простой черный развесной чай, намного вкуснее дорогого Липтона, Гринфилда и т.п. А в ароматизированых не искуственные вкусовые добавки и ароматизаторы, а кусочки фруктов и трав.
смак любого чаю можна поліпшити (навіть нудотну хімію -- "ліптон" ), якщо додати меду замість цукру...
Але ж і дорогий він.Все ніяк не можу (грошей не вистачає)купити.А в чому різниця між звичайним і коричневим?Який у нього смак?
У нас тут є в різних цінах. Трохи дорожчий за білий, але ми його не споживаємо в таких кількостях, аби нам то було дуже дорого. До каші, до кави, іноді до печива. У нас дуже мала потреба купувати цукор. Коричневий здоровіший. Білий проходить якісь там обробки, та й сам собою некорисний. Різниці смаку я не відчуваю. Я його не куштувала самого. Смак кави він не псує. Навпаки, я би сказала, що підкреслює. Поза тим різниця маловідчутна. Просто корисніший. Єдиний мінус: треба зберігати у герметичній посудині. Інакше стає каменем і все, капець.
щодо коричневого цукру, то я купувала в Арсені , невелика пачечка коштувала 6 грн з копійками. Я чай пью без цукру, але мої казали, що дуже смачний , пішов за три дня
Український, то з буряка, а з цукрової тростини має інший смак, точніше не смак, а присмак, мені він нагадує смачну випічку Ням!
Привіт усім!!! Я люблю і каву і чай...каву трошки більше, бо то Львів, кава усюди, не встояти від її аромату!
Той коричневий цукор - звичайний буряковий, але не очищений, із природніми домішками. В світі кави такий є
Вибачайте за примітивне запитання, але коричневий цукор має інші смакові властивості, відмінні від звичайного білого цукру?
Звичайно відрізняється!!! Відміннісьть полягає в тому, що коричневий цукор він не очищений, на відміну від білого. Коричневий цукор відрізняється смаковими властивочтями і запахом, і найголовніше він солодший. Також кажуть що в такому цукрі немає калорій і він не додає ваги. (проте я не знаю чи це стосується нашого цукру з буряків). Білий цукор, якор якщо наш то він очищений, а якшо він з за кордону тоз цукрової тростини. Справжні кухарі до свої солодощів додають лише корчневий цукор і мало того відповідного сорту. детальніше можна прочитати тут http://brown-white.ru/?cid=top&id=sort_ukr.