Рибко, ну чому ви так напрягаєтесь щодо особливостей львівян? ну це нормально, що воно так є.. кожен хоче бути особливим і кожен в певній мірі ним є... от зайдіть на одеський сайт ( де Кертіс, Ромко є, і Фей звідти)... я там не була, але думаю, що має щось бути про особливості одеситів, зокрема про гумор і т.п. принаймі я б не здивувалася) або на якийсь із сайтів Дніпропетровська... тут я вам скажу з впевненістю, що там буде дух - наше місто найкраще ,найкрасивіше і т.п. а їхня високомірна фраза "Я из Днепра" вже напевно відома всім, хто спілкувався з дніпропетровцями.. (говорю не за всіх, за більшість) ну і що? у жителів Києва свої особливості, свої погляди, своє, за що є похвалитися..
Це вже просто впертість? Не побачите Львова, невідчуєте його духу, не попробуєте львівської смачної кави і тд. .... оoooooooo і незустрінетесь з дядьою Ромою
"Не просочится"Тому що львівська кава може бути тільки у Львові!І я не вважаю , що дискусія має продовжуватись.Рибці важко пояснити, в даному випадку -неможливо.Треба любити каву і поважати львівський дух, його візитну карточку.А те, що Львів асоціюється з кавою -це 100! Рибко, колись може все ж приїдите у МІСТО, от тоді і зрозумієте. Як можна любити Львів і не хотіти там побувати?
читаю дискусію Рибки про каву то що я скажу, головна річ в атмосфері,історії, аурі як написала Daisy, дух кави витає над Львовом , в самих традиціях. Львів і кава, то одно ціле! То треба приїхати і все побачити, спробувати. Скільки моїх знайомих, що приїжджають до Львова, одноголосно кажуть, що у місті Лева найсмачніша кава а так до речі, рекомендую Винничука "Таємниці львівської кави", то супер книжка, для справжніх шанувальників львівської кави
Если у вас будет возможность, то обязательно поезжайте во Львов... И не только ради того, чтобы разгадать тайну львовского кофе. Не пожалеете... Кстати получше узнаете львовян, почувствуете их колорит, их достоинства, их слабости (таковые тоже имеются, как и у всех нормальных людей)... И, вполне возможно, выдедаете секрет львовского кофе... А потом поделитесь своим впечатлениями на форуме... Думаю, будет интересно.
А я, будучи во Львове, кофе так и не попробовал Не считая растворимого в гостинице Все не было времени, да и вылетело из памяти что город славится своими кофейнями. Зато пиво распробовал. Не обижайтесь но у нас лучше Хотя о вкусах не спорят. Рыбка, поехали вместе кофе пить. Там и львовские форумчане подтянутся. Для такого дела время всегда найти можна, а родители вас со мной отпустят