аааааааа!!!11 мені дали перше горнятко кави!! дякую дякую дякую!!! :bugoga2: п.с. вибачте, не втрималася. п.п.с. я не кармадрочер, просто це так приєєємно.
Не бачу великого сенсу в цих форумних репутаціях. Сидиш як Тамагочі тицяєш ці плюсики-мінусики. Скільки часу можна зекономити їх не тицяючи.
але! якщо кожен під хорошим дописом напише: "ой то кльово" або щось в тому роді - то буде бардак))) а так всі бачать що то сподобалося і що це хороший допис! ось і все) а час на цьому якраз і зекономлюється))
Нє, карма потрібна, а то це жахливо читати на інших форумах глибоко осмислені дописи типу: "+1", "+1000" або "плюс мільйон".
Воно більше потрібно власникам сайту щоб залучити людей побільше часу проводити на форумі - цяцянки всякі зявляються, медальки, призи.
Особисто мені фітбек потрібен. Для мене є важливим коли мій допис оцінюють. Я помітив шо на карму воно чомусь не впливає (може я помиляюся), але для мене то є сильно важливо знати чи з моєю позицією погоджуються інші. Точно так само я ставлю + там де сам міг би написати шось схоже чи там де допис мене в чомусь переконав чи трохка змінив мою особисту позицію до питання. Ну і само собою там де я засміявся чи посміхнувся.
То є ваша позиція і вона має право на існування. Але не треба думати шо і інші мають таку ж позицію. Ви сенсу в репутації не бачите. Я не бачу сенсу в сумарній таблиці по кармі і параметрі активності користувача. І шо? Скажу, шо якшо б не було отих +/- то для мене форум був би набагато менш цікавим. Бо хоть і я ні під кого не підлаштовуюся, але думка деяких форумлян для мене є важливою.
Як то не думаєте. А як же: Особисто мені воно треба більше ніж власникам сайту . Ше мені треба сторінку "Де хто зара на форумі". Я її використовую коли з кимсь ввечері переписуюся і не знаю чи ше чекати на комент чи вже лягати спати. А комусь треба шоб її не будо бо "мафія". Ну то шо ж з того проблему робити чи шо? Мені не треба соціальних груп, але вони є - ну то і добре шо є. Мені ж не мішає. А якшо вам То мав і система +/- не мала б мішати. Правильно?
Як слова "я з тобою погоджуюся" від людини яку я поважаю. Ше раз підкреслю шо не всі плюси є для мене важливими. Якби в системі +/- не було видно хто їх поставив то вона втратила б для мене всякий інтерес.
Я сі вибачєю. Мабуть, в цій темі є відповідь на моє питання, але вона така дужжже велика... Так от, власне про що хотіла спитати: додавання карми через кнопку репутації залежить від карми того, хто додає, чи це для всіх +1/-1 ? На деяких ресурсах є таке поняття як сила репутації - в кого репутація вища, той і силу має більшу, і більше балів може плюсанути. Вроді би тут такого немає. Чи я помиляюсь? На головній сторінці показує, хто є на форумі. От як би ще показувало, коли заходиш в розділ і в тему - хто там є... Це було б кльово.