Відповідь: Карма (Репутація) Нарешті я знайшла відповідь на питання "Що таке карма і як її додавати чи віднімати іншим"?, а то вже цим запитанням від "чайника" сама себе замучила. Дякую Вам,MARTINI, за окрему і таку корисну гілку!
Чому "карма", але "Додати до репутації"? Я так розумію що то одне і те ж, і різниця тільки у можливості додати коментар.
Як додавати-віднімати я знаю. Просто нині прийшло якесь ... і при наявності ДВОХ дописів запхало мені 51 феків. Не вкурив, "Чи то так сонечко сіяло, чи то МЕНІ ЧОГО БУЛО".
Давненько мене тутечки не було... Певно щось змінилось із нарахуванням карми, або я нічого не розумію Ось цікаву тему відкрили на ЛФ - про те, хто в Аліас на весілє буде грати на бубні. Ну і pukhnastyk написав можливого претендента, і бачу вже комусь сподобався цей допис, тож дякую за карму ...але шось карма не додалась То, мабуть, якась технічна помилочка. І наш добрий адмін MARTINI розповість чому так вийшло. Будь ласка
Всьо ясно Тіко то виходить жи вчора, коли я переглядала двайцять останніх сторінок теми "Що гримить в навушниках?" та й активно клікала на пальчики, то...то виходить, що нікому ніц не додалосі до репутації... Вибачайте "Нє віноватая я..."
Ото як глянути в чийсь профіль, то отримують люди "зелену" карму - то плюс, "червону" карму - то мінус, і "синю" карму...А "синя" - то шо?
Нет. Не вернулось. Теперь за ВАМИ следит Матрица. Это мы с Левандовкой замутили. Если народу понравится, то так и оставим.
Та до цього Матриця теж слідкувала (чи слідкував?)... Ех...жаль, що на ЛФ нема такої забавки як на Дівочих посиденьках...а то б я троха тут яйками і помідорками покидалась...
доречі, поділіться досвідом-як можна ставити таку карму-і не червону, і не зелену, а якусь синю? яким чином?
тільки як-то вони роблять?!!! ---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ---------- так в нього ще й карма така сама, як і дописи... в руслі, так би мовити
Пропозиція: Запхайте осн. правила, карму, інші писані,неписані закони в один текст і запхайте десь на виду і оновлюйте, шоб не читати кучу гілок
правила є прямо вгорі на сторінці. Видно з будь-якого місця на форумі. А карма і все решта - то другорядне.. Вистачить трохи тут побути і все стане ясно
1. Коли одобрюєш чийсь допис через терези то карма змінюється в того? 2. Коли пальцями голосуєш - карма змінюється? 3. Має значення чи користувач з великою і малою кармою змінює комусь карму, чи вона від будь-кого міняється на одну одиницю? Є десь мануал актуальний по кармі на ЛФ? А то вона для мене якась загадкова, то росте, то падає.