Мені абсолютно до лампочки що там малюють у ваших капищах сатанизму під назвою "церква", бо вони мене цікавлять не більше ніж музеї старожитностей або картинні галереї, з тією різницею, що в музеях і галереях гіди значно зрозуміліші та професійніші ніж попи в своїх "храмах" (для приколу послухайте проповідь московського попа - гарантія що не зрозумієте жодного слова із його скроговорки яку він тараторить собі під ніс). в церків можна дивитиьс красиві ікони і розписи, але за умов щоб попи мовчали. ікони і розписи здебільшого дійсно красиві я витвір митецтва невідомих художників.
І це мені байдуже. Тому що я сумніваюсь в Вашій здатності думати взагалі. Ну хіба що на рівні прапорщика.
Ну ваш то мыслительный процесс, заключается в том, что бы постить чужие мысли и чужое мнение, а прапорщиков вы не трогайте, иные понимают в военном деле побольше, чем вы, не говоря уже о боевом опыте. Пустышка, хм.
Ви у військовій справі не знаєте абсолютно нічого. Як що не вважати Ваші знання як підмітати плац чи гучно гавкати на переляканих 18річних дітей за віськову науку. ви хоч і служили десь в танковій частині, але танк бачили лише на картинках. Із чого я роблю висновок що Ви брехливий пустозвон. А моя "пустишка " в рота вам не поміститься (це не те про що Ви подумали). п.с. Ваш затяти й захист прапорщинків переконливо доводить що ВИ таки прапор. Та воно і видно.
Зато вы, судя по вашим наклонностям и апеллируя ко второй части поговорки насмотрелись...) не надо так отчаиваться, разместите ваше "моя "пустишка " в рота вам не поміститься" (с) на соответствующем сайте и возможно кто нибудь отзовется....например Юрко Нотоцо.)
Ви відізвались, і цього цілком достатньо. До речі тему збоченого сексу, зачепили саме Ви. І тут же починаєте скиглить, а прислів"я "за що боролись на те і напоролись" не врахували. Так буває коли маєте маленький за розміром мозок (стандарт прапорщика) , юний вік, язика без кісток і абсолютну нездатність рзбиратись в людях. Хоча останній пункт цілком виправдовує молодість.
Уже тут...чьо там ждать! _______ Ви надто замалий і глупий... Й "моя пустишка" Вам у рота не вліза! Але це Hам,скажу я Вам,до-дупи!... Від цього не появиться сльоза! (Юрко НОТОЦО для Таn Тo)
Да не комплексуйте маааальчишки) в просвещенной и любимой вами Европе даже министр в однополый брак вступил, вам ли, "соратникам" от Европы отставать. Кстати, теперь понятно чем стишок ГРАНДу понравился...размерами.) P.S. "тему збоченого сексу, зачепили саме Ви." (с) и поэтому вы мне написали "моя "пустишка " в рота вам не поміститься" (с), мало того, что у вас латентная ***** вы еще с Юрко и хвастуны. Ну не буду вам мешать "пустышками" мерятся....)
Ну слава Богу один заспокоївся...Ще б Путін заспоко1всяа з Україною.І усьо...можна починати будувати Другу Республ1ку!
Ай да Віктор андрійович! Ай да сукін син. Знав кого просувати на посаду тимчасового президента!!! Знав кого не жалко буде схарчити розярьонному натовпу!!!) Ай да молодець!!!