Не прикидайтесь шлангом. янукович чудово розуміє кому він винен п"ятки цілувати. І як бачим він таки цілує. я не хочу сказати що це погано , чи добре. але воно так і є.
до речі, сподіваюся, що Ви знаєте, що процитували українську приказку :rolleyes: :empathy: ужос, рускаязичьниє вимирали при Ющенкові мільярдами! а Ви часто буваєте в Гондурасі, що так добре орієнтуєтеся в економічній ситуації тієї країни? чи просто берете приклад зі свого кумира: "нах...іба, Гонд...урас" :rolleyes:
Юморочек.... И после подобных высказываний вы считаете себя патриотом своего государства? Да вас даже нормальным адекватным человеком назвать нельзя.
шановна пані Оленка, а коли я стверджував, що є "патріотом держави" чи (зауваження щодо Ваших попередніх інсинуацій), що є симпатиком "помаранчевих" вцілому, та Ющенка, як головного "помаранча", зокрема? щодо адекватності я ж не поливаю Вашого коханого Януковича брудом, тим паче - не поклав його на аватарку :rolleyes:
Ви лучше совєтуйта далєє Януковичу,как положеніє спасать... а не халамана українцям закручуйте (халамана закручувать,це дурь нести,по-вашому) А майтки,то...то по-галицьки є ті труси жіночі,в які Ви пісять будете,коли бувший керівник СБУ стане Президентом України,по волі народу ,а не по-волі Москви! Починайте пакуватись!)
да ладно, зачем на Ваши трусы кому-то посягать - своих нет что ли?)) И вот оно Вам надо, отслеживать кто и что в трусы...да оставьте Вы уж генитальный вопрос, стыдобище) Мда... Ну никак не могу отследить и оценить глубину Ваших выводов...Очевидный сарказм Скарамуша ставить в упрек нелепо. Он прав. Браво!)) Только Галичина тут ни при чем. Юрко там ОДИН. Такой))
Во всём должна быть мера. Шутить по поводу вымирания народа, тем более собственного, как минимум пошло. Ну это я так считаю.
Спасібочки...Красавчік!Це Наливайченку треба передати! А я хлопець зі Самбора, татко вмер,а мамця хора... Гулєю,співаю,як холєра! (коломийка) Це добре,що вже московскіє красавіци в труси не той...Європа ж...вже почті у Садового кольца...зі сторони Кремля! Добре...влюбляйтеся в Наливайченка,не так боляче битиме!)
С каких пор совки и забыченные малоросы, есть "собственный народ" галичанина (читай жыдобендерофца)? :rolleyes: Да пусть вымирают, мать их так.
ростіть велика! :rose: в УПЦ МП також не ходжу і свічки "за здравіє Януковича" також не ставлю :rolleyes: а Ви?
Янукович у Нью-Йорку виступав перед порожніми кріслами Це – фотографії з виступу Віктора Януковича на генеральній асамблеї ООН в Нью-Йорку. Сесійна зала порожня на 70-80%. http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4c9ccd8f4a27c/
Ющенко с семейством изобразили в храме рядом с Богородицей «Ющенко с женой и младшим сыном символизируют украинскую семью, святое семейство», — сказал настоятель церкви отец Василий Говгера. На сводах греко-католической церкви архистратига Михаила в селе Верин подо Львовом изобразили экс-президента Виктора Ющенко с женой Катериной и сыном Тарасом по правую руку от Богородицы. По словам художника Николая Гаврылива, в церквях всегда было принято изображать не только святых, но и, например, гетманов или основателей церкви. «Ющенко с женой и младшим сыном символизируют украинскую семью, святое семейство, — объясняет появление экс-президента настоятель церкви, отец Василий Говгера. — Ющенко — лучший президент, который был у Украины. Если Янукович будет таким или лучше, то и для него место под куполом найдется». По соседству с Ющенко «поместили» вояк УПА, пап римских (Бенедикта XVI и Иоанна Павла II), митрополита УГКЦ Андрея Шептицкого, теперешнего главу грекокатоликов Любомира Гузара и местных епископов. Селяне в целом довольны росписями церкви. «То, что Ющенко нарисовали, это правильно. Вон в Донецке, слышал, Януковича когда-то изобразили на иконе. Так что, им можно, а нам нет?» — рассуждает селянин Василий. Но есть и другое мнение. «В церкви должны быть лики святых, а Ющенко не оправдал надежд, хотя люди в него верили», — говорит баба Ганя. http://www.segodnya.ua/news/14176486.html
Не просто стебали, а ще і ви................ Між іншим, як що вже сказали "А" то кажіть і "Б". Тобто кажіть те про що власне йшлось в сюжеті, де художником та настоятелем цієї СІЛЬСЬКОЇ церкви було сказано, що цей малюнок далеко не ікона, і те що згодом вони планують домлювати тудиі Вашого януковича, але за умов як що він щось корисне зробить для України. Саме для УКРАЇНИ, а не для іншої держави , чи навіть для декількоХ (не українських) сімей із донбасу. Стосовно Ющенка. Так от Ющенка намалювали коли він вже не президент і майже забутий плебеями- совками яких намагався марно зробити вільними. А Вашого Путіна обціловує сектантська московська церква навпаки за те що він є влада, і за те що він московське бидло швидко загнав в стійло. Як кажуть в Одесі, відчуйте різницю. Принаймні спробуйте. Я як безжальний критик будь-якої церкви взагалі тему релігії на шпальти видань та телебачення не виносив, хоча б тому, що релігія є справою інтимною і особистою для кожної людини.
Ну если вы пытаетесь и это не сколько объяснить, сколько оправдать, нет даже не оправдать, а типа "ну и что такого?"...ну вы в курсе.