з різноманітних вірувань та забобонів... коли людина щось не може пояснити -- вона придумує пояснення, а коли людина ще й боїться, то своєму поясненню додасть різних потойбічних елементів. наприклад, якщо кіт дорогу перейде 100 разів, але в перші три рази станеться якась дурничка, то непідготована людина подумає, що це якийсь "знак". тим паче, що майже для всіх людей властиво користуватися емоціями, а не логікою, тому подію, яка станеться, драматизують, забуваючи, що схоже ставалося і без усіляких котів.... і пішло-поїхало -- богиня-кішка, рок, прокляття і тд.
ах, ви про продовження роду... скажіть, пані естер, а особисто від мене (чи від когось іншого) залеже утворення плоду? тобто -- чи можу я [STRIKE]бути богом[/STRIKE] контролювати процес запліднення, розвитку плода, народження?
ну язичники ж зробили з простої Марії з роду Давида маму Бога,то жінки певне теж вважають себе творцями дітей.а по факту є інкубаторами, як і Марія
нууу не думаю , что я смогу вам доказать обратное тем более в он лайн мне тяжело спорить другое дело вживую..грубо говоря лень писать очень длинно))) родноверие , кстати , как таковое является лишь ответвлением религий славян , родновериие более категоричное ответвление, они признают только своих Богов и все ...остальных в костер, другое же дело инглиизм, его проповедует наверное большее колличество людей , чем родноверие... Если же говорить о Велесовых книгах , то эти дощечки изучали даже в нацисской Германии , такой институт , как Аненэрбе. Эти таблички, которые и являются книгой Велеса были найдены белым генералом Изенбеком после чего их изучил один из сотрудников Аненэрбе Шефтель и доказал их подлинность...ну а позже , когда Изенбек крякнул ( не помню что там случилось) эти таблички оказались у Миролюбова, которые у него отобрали естественно ССовцы..
суть язычника- поклонение мертвым,недаром Вы не поняли моего замечания об отце язычников или сделали вид что не поняли
от що стосуєтсья велесових дощечок, то читав деяку літературу, де вони згадувалися у позитивному ключі... тому якщо рідновір’я базується на них, то погоджуюся з тим, що вона справді має сенс. далі. мага віра. на жаль, читати саму книгу можливості не було -- рун-тато свою не давав, а купляти десь грошей було шкода... але ті циати, які колись були на слуху -- справили позитивне враження. людина, яка писали книгу, має високий рівень інтелекту...
смотря какие язычники ..вот я и спрашиваю -какие? кто отец язычников? на них базируется язычество славянское а родноверие одно из течений язычества))) очень грубый пример - православие - католики, христиане скачайте!))
маєте рацію щодо другої частини ваших слів... багато хто так думає, бо погано обізнаний з предметом або просто так зручно цій людині думати.
а вы знаете что такое секта? Секта - это ответвление от какой-либо религии, берет ее идеи и дополняет своими правилами, ритуалами и т.д. Т.е. если православие берёт начало из язычества, то это секта...