Це ще 2009 року - як вона працює Вибрали ті. хто вибирав. Я - "противсіх" - до цього відношення не маю.
Як працювала, так і отримала. Менше б думали про свою шкуру, то більше толку б було. Хоч ті, що думали про країну вже гниють в могилі, залишились тільки клоуни та дурогони і продовжують косити під патріотів. Шо за світ настав, дурні дурнів агітують, а ті з радістю ведуться... .
А що в Януковича в голові? Покажіть ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ---------- Васерман Вам у компанію Щось останні його виступи дуже дивні, м'яко кажучи. http://fraza.ua/news/01.05.13/16661...shaja_neskolko_pozhiznennyh_zakljuchenij.html
Якщо Ви належите до компанії Васермана, то не приписуйте мене туди, бо я маю право на свою думку. Ніяку групу відморозків Луценко не очолював. Це був загін СВУ, яким командували діючі військові офіцери з спецпідрозділів під керівництвом Ющенка. Луценко займався організацією мітингів-протестів. Завданням СВУ було контроль за порядком та профілактика від терористистичних актів на території Мадану /підірвати кількатисячний натовп було раз плюнути/. Хто був на Майдані, той бачив, що представників міліції там взагалі не було, вони блокували лише підступи до адміністативних приміщень і парі з російським спецназом готові були вести вогонь на пораження у випадку намагання захоплення Верховної Ради або Кабінету Міністрів. Щоб запобігти цьому кровопролиттю, Загін СВУ виконував свою роботу, в першу чергу нейтралізовуючи провокаторів, які закликали до більш активних дій, в тому числі й до кровопролиття. То про яких відморозків говорить той дурогон? Якщо я був на Майдані в перших рядах, то на відміну від Вас знаю, що пишу. Прості люди - це справжні патріоти, а ті, хто на їх горбі "залізли до корита" і ніяк не могли натішитись перемогою, замість того, щоб приймати радикальні рішення, гріш їм ціна. В мене один висновок: Луценко, Тимошенко, Ющенко, Порошенко та інші на "ко" - нафіг з пляжу. Швабру в руки і мити коридори або підмітати вулиці, а кого вибирати, я ще подумаю. Поки що, як не комуняка, то голубий, як не голубий, то шизофренік-націоналіст, як не шизофренік-націоналіст, то представник кримінального світу. Голосував би за помірковану людину, то вона не пройде у ВР, бо не має грошей. Може просто на всьо заб"ю і житиму своїм життям... .
Та їх безліч. Від форумних до бложних... http://www.ukrrudprom.ua/digest/Pravda_i_vimisli_ob_YAnukovichestarshem.html
Я - ні. А пан? Єдине, з чим можна погодитись. Вам (тоді) подяка. Вам (тепер) - ? Краще -мани і -штейни? Або -ови? Нема вже хуторів. Не сховаєшся.
"Другий адмінпротокол складено за статтею 173 Адміністративного кодексу України - "Дрібне хуліганство". У цьому випадку суддя визнав словосполучення "Янукович козел" нецензурною фразою і оштрафував миколаївського бунтаря на 51 гривню." http://gazeta.ua/articles/np/_za-vi...skogo-aktivista-oshtrafuvali-na-51-grn/496920 = = = = = Відтепер геї матимуть переважні права в Україні? : http://www.inform-relig.ru/news/detail.php?ID=5701
Хотів додати карму, але рука не піднялась, бо виглядатиму, що підтримую закон про дискримінацію. Ну що ж... . Все робиться для того, щоб залишитись "у руля" на слідуючих виборах. Якщо в нормальних людей влада втратила довіру, то тепер час і голубих підключати. Нічого, прийде час і голубі їм ще пригодяться... .
Да ладно, ребята, расслабтесь. Не позавидуешь человеку, на которого все без исключения говорят гадости. Имейте сострадание.
ПРовокація! "Провокаторы решили разжечь в Украине межнациональную неприязнь. 14 мая несколько людей еврейской национальности получили письма антисемитского содержания" //news.eizvestia.com/news_politics/full/znamenityh-evreev-prosyat-ubratsya-iz-ukrainy
Листи з логотипом "Свободи"! Ці голубі вважають що всі навколо дебіли, як і вони. ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- Тобто, Ви вважаєте що Овоч не є сином поліцая? Що татусь Хама не затискував в дверях геніталії комуністів і не сьорбав какао, прислухаючісь із насолодою до їх завивань? Дивно. Хіба не зрозуміло що Овоч-це ідеальна падлюка, за яку голосували лише дебіли? Але я не про це. Можливо Ви взмозі пояснити дивний феномен: чому бидло, що пише дуполизні статті та книжки про Овоча, не оспівує великі подвиги його татусечка під час Другої Світової війни?
Дуже нагадує історію з пофарбуванням та нанесенням графіті примітивню українською мовою на могилах у Парку слави в Києві (1990-1991 р.). Тільки совєтські вояки спалилися на слові "Галицина". А вдова генерала, вона же мати мого колеги, зателефонувала сину на роботу і попросила спитати у "Рухівця Бориса (?)", кого завтра битимуть - євреїв, росіян чи тільки комуністів? Я її заспокоїв - "тільки комуністів, але Вашу квартиру я вніс у білий список. Не бійтеся!"
В капле воды море отражается. Общие законы имеют отражение что в большом, что в малом. Революцию 17-го года, когда власть захватили уголовники, можно сравнить с рейдерским захватом, например, предприятия. Примеров, когда рентабельное предприятие приводят в жуткий упадок для последующего захвата, в сегодняшней Украине более чем достаточно. Развалить, разрушить можно что угодно, как бы стабильно и перспективно это "что" не выглядело. Было бы желание и деньги. Пешков, пока его не сделали классиком большевички, был один из многих писателей, которых нельзя назвать выдающимися. Субъективным отражением таланта Горького был его быт лишенный достатка. Объективное же решение о его бездарности вынесла история - кому интересны его произведения, пропитанные политикой, сегодня? *** Я считаю, что оскорблять Президента Украины, гадить по его поводу недопустимо ни на каком уровне. Как бы человек не относился к его личности, нельзя забывать, что Президент представляет Украину на высшем международном уровне. Свербит нагадить - делай это не публично.
"Середньоарифметична температура по лікарні" невтішна. Навіть якби вдалося виправити всі перекручення, Тимошенко перемагала лише на кілька відсотків. І це тоді, коли (завдяки Юді) всі суди були в руках паханату. Перепрошую за сумні думки. Якби не Єльцин з його протистоянням до Горбачова, на незалежність Україна ще довго би чекала. Саме - чекала, поки сонце висушить росу. Німці у "Сторожі на Рейні" сподівалися на молодих німців, що станутьна захист кордону. Поляки - на Домбровського.