Який бойлер обрати?

Discussion in 'Справи домашні' started by divchynka, Feb 5, 2015.

1. divchynka

divchynka Member

Вкотре потік бойлер. Ремонту не підлягає. Терміново обираю новий. Хто на що порадив би звернути більшу увагу і якому надати перевагу?
    Обираю між бойлерами "мокрими" з баком із нержавійки і бойлером "сухим" (у якому тен розташований не у воді, а у колбі, відповідно довше прослужить і вимагає обслуговування у 2 рази рідше). Причина поломки перших 2 бойлерів було протікання баку. На сучасні мокрі бойлери гарантія на бак 1 рік (на деякі до 3 років). А на сухі - до 10 років. Але той бойлер (сухий), що я збираюсь обрати має бак із емальованої сталі. От і думаю. Хоча, гарантія у 8 років дає надію на безкоштовну заміну того бака протягом гарантійного часу. А як обираєте чи обирали бойлер собі ви?

2. Happy Fiancee

Happy Fiancee Member

Ми бойлер купували влітку минулого року. Купили з "сухим", або ж як ми його називали із "закритим" теном. Шукали щоб був нержавіючий бак, та на жаль не знайшли. Тому взяли з емальованої сталі. Наразі зауважень не маємо, але і користуємося ще дуже мало.

3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

кхм.. можу сказати два пункти
    1) максимальний обєм
    2) температура така яка вже готова до використання , щоб не потребувала розбавлення холодною водою = 40 +-
    меньше накипу, повільніше охолодження

4. Isokrat

Isokrat миється в бані

Ну зважаючи на ваші "+" і "-" то я схиляюся до сухого. А собі як в село брали, газу в нас нема то брали єлектричний, взяли самий простий на який вистачило коштів, тай все)

5. trunakino

trunakino New Member

У меня в доме стоит 100 литровый, мне лично вполне хватает этого обьема, разве что была поломка один раз, я вызвал мастера через Сервисный центр по ремонту бытовой техники в Киеве - MIX SERVIS. , так мне все починили за час, так что если у кого поломка будет, рекомендую этих ребят, делают все с совестью, у них полный сервис ремонта бытовой техники в Киеве и во Львове

6. Levva

Levva Member

Бойлер нужно выбирать по способу получения горячей воды, в целом все зависит от системы существующего водяного отопления. Самый распространенный вид - Электрический бойлер для воды, их ассортимент большой Бойлеры — купить бойлеры по лучшей цене в Украине, Киев, Харьков, Одесса, Днепр, Львов , можно выбрать на любой бюджет и емкость.

7. Рекомендую купити новий, тому що буде дешевше. Повірте мені, я так само вдікладав покупку з душовою кабінкою. Але все одно довелось купляти, тому що сантехніки так не мало беруть. Я вже був у них постійним клієнтом. А у вас бойлер який конче необхідний та ремонт очевидно коштує дорожче. Можу порекомендувати де саме я купую сантехніку (це не реклама, а рекомендація), якщо зацікавитесь - інтернет-магазин сантехніки Сантехрост. Але окрім цього магазину, я ще багато інших, тому якщо цей не сподобається, рекомендую знайти щось інше. Успіху Вам!

8. tohanich

tohanich Member

Без сомнения бойлеры стали частью повседневной жизни почти каждого. Разве что люди в часных домах не страдают от отсутствия гарячей воды. Когда система водонагрева ещё и ломается, мы оказываемся в неловкой стируации. Поэтому я могу дать вам совет,на что образать внимание при выборе мастера по ремонту бойлера https://mosaica.ru/ru/ul/news/2022/...nimanie-pri-vybore-mastera-po-remontu-boilera . Думаю эта статья поможет вам изучить все тонкости и нюансы этого вопроса. Лучше выбирайте хорошие сервисы по ремонту, например Master911. Надеюсь мой совет был полезным для вас.

а де твій аватар? :)