Ваша Світлість ще не навчилась хмарами совгати по небу, як гуцульські мольфари ? а в нас хтось начарував - штормове попередження пікає на весь екран телевізора . одне діло - купатись під час шторму, а друге - автівкою їздити коли дах вітром зносить . ой, згадалося. гуляла я в лісі-парку давєчє - одна й далеко. в якийсь момент за спиною зашумів ліс . я обернулася на шум дерев й зовсім поряд сильний вихор розкрутив листя досить високо. трохи лячно стало - ніби відчуваєш присутність чогось. тому я просто сказала : "Привіт, Сила." :rolleyes: а вночі ми з нею боролися. ми боролися з величезним торнадо. мені чомусь треба було увійти в середину, обійняти його, стиснути й втихомирити. й хоч торнадо мене підняло високо над землею якби мене не розштурхали зі словами "що сталося? тобі це сниться! заспокійся!" я б його вгамувала. думаю, це моя змінена сном свідомість вернулась до пережитого вдень. зараз доведено, що під час сну організм паралізований , а новий день - це як нове народження. тому, доброго ранку, з новонародженням усіх ! )
Ща как картинку повешу... ) пы.сы. или ты к груди припасть норовишь? ) ) Берегитесь, пани Эстер - он знаменитый совратитель мулаток )
ну, який шаман ходить без mojo-мішечка !?.. у нас в Галичині казали завжди дулю тримати в кишені на всякий випадок при зустрічі з ними ) до речі, hoodoo використовувало ті чарунки в мішечках, інші маги й алхіміки використовували сігіли, але в одному й другому випадку що відбувається зі станом свідомості ? хто б пояснив, - мені сьогодні тим диким вітром усі думки з голови повидувало.
темочка, уважаемые заявлена: ИСС без привлечения ботанических и химических ингредиентов не правда ли, Наношаман?
Ботаники жгут, снег пошел, сердце болит за родину, мать ее невероятная, опять кто-то палочку-выручалочку спер, вы не находили? Вот такой бред посетил.
тетя, сидя в обеде, испытывать чувство голода - это слишком утонченное извращение, мне такого не понять))) А ты что, записалась в Лигу всемирной защиты маленьких телефонов?
:rolleyes: вот шо делает с людьми измененка... ниче не понимают)))) нет, я состою в Лиге не съеденных обедов)))