інтернет -провайдери Львова

Discussion in 'www' started by doris, Feb 26, 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18.5%
  2. Київстар

26.2%
  3. БІТ-Уарнет

0.6%
  4. Вега (Фарлеп)

4.8%
  5. Укртелеком

11.9%
  6. Одеко (Лініяком)

4.2%
  7. Воля Бродбенд

6.0%
  8. Комітех

5.4%
  9. власний варіант

22.6%
  1. Mokka

Mokka Member

Народ!
    Поможіть з інет-провайдером.
    Перечитала всю цю гілку і відчуваю, що вже мені голова пухне від їх можливої кількості. :8:
    Живу на вулиці Боткіна (зразу біля гот. Гетьман на вулиці Вол. Великого). Звичайна 5-ти поверхівка, я на 5-му поверсі. Телефону нема!!! Воля-Бродбенд не хочу, в них безлімітки нема.
    Спеціалісти, порадьте щось "чайнику"!!! :dntknw: (мо, треба було ще цей допис в гілку "чайник запитує" кинути?)

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Або Укртелеком (якщо у Вас їхній телефон), або airbites (тягне в тому районі).

3. Mokka

Mokka Member

щось про них відклики не дуже :bad:

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Якщо Ви постійно мешкаєте за цією адресою, то все ж вигідно встановити укртелекомівський телефон і від нього відповідно інтернет "ОГО". (багато людей стверджують, що найнадійніший в плані постійного трафіку інету+вигідна безлімітка).
    І якщо Ви мешкаєте зразу біля готелю "Гетьман", то трафік від "Airbites" має бути хороший :), оскільки їхній 2-й офіс знаходиться теж біля "Гетьмана". Гірше тим хто живе далі, там бувають проблемки :)))
    Найнагліший провайдер - "Фарлеп" (тепер "Веґа").

Пи.Си. Написано всьо з власного досвіду. :pardon:

Якщо без телефону, то можна ще спробувати "Мартин", але цей провайдер, здається, більше проводить інтернет в районі Наукової. Та запитатись в них можна. :)

Last edited by a moderator: Jun 15, 2009
  5. Mokka

Mokka Member

Дякую, напевно зупинюся на айрбіті, щось віс решта відмовляються.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, він якраз по ту сторону трамвайної лінії, може якраз..
    А ще якраз в тому районі зокрема і на Боткіна є провайдер - Нетворк.

• Подобається Подобається x 1
  7. Sashaua

Sashaua Member

Інтернет провайдер на Виговського

Підкажіть чи є якийсь інтернет провайдер або локальна мережа на початку ціеї вулиці (1-3 будинки).
    Провайдер повинен відповідати наступним критеріям.
    1. без обмеження трафіку.
    2.Швидкість більше 5 мегабіт.
    3. розумна ціна.
    Підсумовуемо.
    ОГО - з такими цінами і станом обененських ліній та вчорашньою техлогіею DSL йдуть в сад.
    ВОЛЯ - дивись пункт 1
    АРБАЙТЕС - це не інтернет це ізврат помножений на високу ціну.
    Буду вдячний якщо щось підкажете.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Залишається лише це, або це.

9. matador

matador Well-Known Member

Астра нет - http://astra.in.ua/news.php - дуже цікавий провайдер
    порозкидали повно флайерів у мене в будинку з акцією і новими цінами - 10 МБіт за 200 грн
    а коли я прийшов підключитися то сказали що вже передумали по таких цінах давати інет - все подорожчало:)
    ось така замануха для лохів

10. dkv023

dkv023 Member

Радіоінтернет у Львові, які враження

Хто яким радіоінтернетом користуєтся у Львові, які враження, на скіки якісний інтернет?
    Що краще кабельний інтернет чи радіоінтернет і чому?

11. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

В мене локалка Сихів-нет. Провайдер "Комітех" десь в кінці залізничної. Тел. 298-59-77. Це то саме шо Скайнет на санта-барбарі, і Львів-лан в районі левандівки здається. Може помиляюся. Інтернетом задоволений впринципі, без перебоїв. Ціни приємні. 512/512 - 40грн, 2мб/2мб - 80грн для прикладу. Швидкість стабільна. В мене 512, ну ввечері буває 50Кб в середньому...

12. dkv023

dkv023 Member

Ціни приємні. 512/512 - 40грн, 2мб/2мб - 80грн для прикладу цікаві ціни, в уарнета 512/512 буде коштуватиме 200 грн ( 100 грн за радіоканал+100грн за інет) цікаво чому така різниця???

В інеті не дуже відгукуются про радіоінет, мабуть дійсно не якісний інет. в місті багато перешкод для радіоканалу, мабуть він краше для використання поза містом

Last edited by a moderator: Aug 13, 2009
  13. Likealion

Likealion New Member

А для чого в місті радіо-нет??? Кабельний набагато якісніший!!!

А скільки пройшло часу від подачі скарги до її вирішення??? Просто цікаво:)

14. gamex

gamex New Member

Допоможіть з провайдером на леандівці. Телефону немає, квартиру знімаю, так що змісту тягнути телефон нема. Може є яка локальна мережа в цьому районі?

Покищо єдиніий вихід це "Клік" безліміт від Білайна через мобілку.:cry:

Last edited by a moderator: Aug 24, 2009
  15. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

хотел задать вопрос тем кто подключен к UARNETY! Стабильно ли работает и перепады с скоростью еще есть?
    до 15 Мбіт/с*
    (включено 60 Гігабайт) 108,00
    ктото взял на пробу?
    на счет Воли отпишусь! Те кто пишут за трафик, если вы не супер качки, и вам не нада больше 200-300 Гб/мес., то Воля какраз в точку! Раньше был Укртелеком Анлим 512кбит еще тогда за 150грн. то в месяц уходило трафика около 100Гб, сейчас с Волей за 150грн. я скачиваю больше 200Гб! Пока не ограничивают на количество заказов "Ночной безлимит" как в Киеве! Тех. поддержка на 5+! и скорость сейчас подняли до 8Мбит с 4 хотя по идее должно быть до 38 и днем!

16. dkv023

dkv023 Member

уарнет галімий провайдер, хоча на мою думку всі провайдери у Львові однакові. Структура в них неорганізована, по телефону кажуть одне а роблять інше, тарифи рідко спускають, тіки після того як 1-2 роки всі провайдери вже знижуть тарифи вони може ще подумають знизити.
    Радіоканал то вообще ... 100 грн хочуть абон плати тіки за радіоканал + ще інтернет ( 100 грн 1 мб зараз). Але якість жахлива. Ну можливо то сам радіосервіс такий, бо уарнет і радіосервіс я так поняв різні організації.
    Може в них дійсно працюють спеціалісти і вони мають хороше обладнання але організація в них просто жахлива. І тарифи вони рідко знижують.
    На рахунок збоїв , нещодавно в них на одній базі полетіло оптоволокно тому пару днів не у всіх був інет. До речі частенько в них шось ломается

17. Telecom

Telecom New Member

привіт, можу дізнатись чи є технічна можливість підключити інтернет від Vega. Тільки мені будуть потрібні повні дані(вулиця, № будинку; поверх; № квартири; під'їзд), а також контактний телефон. Якщо Ваше питання ще актуальне - пишіть.

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Last edited by a moderator: Sep 30, 2009
    • Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Last edited by a moderator: Sep 30, 2009
    • Подобається Подобається x 2
  20. syavych

syavych копач

а де твій аватар? :)